Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Hardstyle in een zwembad… Tot op de dag vandaag hebben we deze combinatie nog maar weinig voorbij zien komen, maar daar komt al heel snel verandering in. Aqua Bass gaat kopje onder en neemt onder andere badmeesters Digital Punk, Endymion en Ruthless mee voor een avondje subtropisch zwemmen. Dat betekent dus stampen in je bikini en ondertussen een paar baantjes trekken. Met wie ga jij nat?

“Er mag aan het einde van de avond geen water meer in het zwembad zitten”

Op zaterdag 9 december wordt Zwembad De Stok in Roosendaal omgetoverd tot een hardstyle paradijs in het water. Op deze dolle duikavond geeft organisatie Poolparty-Productions het zwembad een metamorfose en schieten de lichten en lasers je om de horen. Met een line-up die het beste van de hardstyle en freestyle zal laten horen, is dit een garantie dat er aan het einde van de avond geen water meer in het zwembad overblijft. “De beste freestyle en hardstyle beats met een mooie show op een unieke locatie, zorgen voor een onvergetelijk hardstyle evenement.”

Dit is de line-up van de Aqua Bass poolparty

  • Digital Punk
  • Ruthless
  • Endymion
  • Dr Phunk
  • Crude Intentions
  • Hosted by MC Da Syndome

Wil jij een avondje snorkelen en stampen? Tickets voor Aqua Bass gaan binnenkort in de verkoop, maar jij kunt vanavond alvast de allereerste kaarten winnen op onze Facebook-pagina. Voor meer informatie meld je je aan voor het evenement op Facebook of ga je naar de officiële website van Aqua Bass.

aqua bass

Poolparty-Productions organiseert sinds 2015 pool parties door heel Nederland. Met meer dan 20 zwembadfeesten op de CV kun je ze gerust de pool party specialist noemen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Aqua Bass

Reageren