Hard News
Door Hard News

B-Front en Frontliner zijn samen wederom de studio ingedoken voor B-Frontliner. De unieke live-act van de populaire producers doet vele harten van liefhebbers sneller slaan en het lijkt er op dat we weer nieuw materiaal mogen verwachten. Met een post op Facebook¬†werd de nieuwe samenwerking bevestigd. De begeleidende tekst zegt genoeg: “New B-frontliner in the makingūü홓!

bfrontliner b-front frontliner b-frontliner magic world outside
B-Frontliner

B-Frontliner maken al samen tracks sinds 2009. De eerste collabs als ‘Become The Sky‘, ‘Magic‘ en ‘1.000.000 Stars‘ sloegen direct in¬†als een bom. Op het eerste oog leken¬†de melodische en euforische sounds van Frontliner en het kenmerkend duistere en rauwe geluid van B-Front een rare match, maar dat de heren elkaar juist perfect aanvullen is gebleken. Sinds de eerste samenwerkingen heeft B-Frontliner al het podium gedeeld op onder andere Hard Bass, X-Qlusive en Thrillogy.

Emporium Festival

De eerstvolgende mogelijkheid om B-Frontliner weer live aan het werk te zien is op 27 mei tijdens Emporium Festival. Daar staan B-Front en Frontliner samen op de hardstyle mainstage met de live-act. Ongetwijfeld zullen we, naast de bekende tracks, ook de nieuwe samenwerking hier te horen krijgen.

World Outside

De meest recente track, ‘World Outside‘, is een van meest gevraagde¬†tracks van het moment maar deze is tot op heden nog steeds niet uitgebracht. De laatste offici√ęle release was ‘Space Warrior‘, maar deze track dateert inmiddels alweer van 2 jaar geleden. Wellicht dat we in de (nabije) toekomst eindelijk een nieuwe release van het duo tegemoet mogen zien met daarbij de nieuwe track en misschien ook ‘World Outside‘.

Reageren