The Future of Hardstyle

Ben jij een opkomende artiest en zoek je een platform om je eigen tracks aan een groter publiek te laten horen? Dan is onze podcast The Future of Hardstyle iets voor jou! Elke maand releasen we een podcast, gevuld met de nieuwste euphorische en raw talent tracks. Een track naar ons versturen? Neem dan contact met ons op en gebruik als onderwerp ‘The Future of Hardstyle’. We zullen je track beoordelen en zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Adverteren

Met een groeiend aantal evenementen is het soms lastig om voor je evenement de juiste doelgroep te bereiken. Wij kunnen je hierbij helpen! Hard News is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste hardstyle platform ter wereld met meer dan 170.000 likes op Facebook en 57.000 volgers op Twitter. We kunnen voor organisatoren dan ook veel betekenen om de juiste doelgroep te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren op onze website of social media? Neem dan contact met ons op en gebruik als onderwerp ‘Adverteren op Hard News’. We denken graag met je mee.

Overige vragen

Heb je een suggestie of een andere vraag? Uiteraard horen we dan ook graag van je. We zijn daarnaast ook altijd bereikbaar via Facebook of Twitter (via een persoonlijk bericht).