Hard News
Door Hard News

Kouvatten op de rommelmarkt of jezelf naar de getver stampen op het hardste festival van het land: wij weten het wel! Op 27 april keert het grootste en gezelligste festival weer terug naar Aquabest. Een royale dag gevuld met maar liefst 9 koninklijke area’s, de allerbeste artiesten en een overdosis aan Hollands vertier. Klompen thuislaten dus en helemaal los op Supersized Kingsday festival!

Supersized Kingsday is al jaren hét koninklijke festival voor hakkend en stampend Nederland. Het gros aan harder vermaak komt langs. Of je nou voor een portie Hardstyle stamppot gaat, je kaken zet in een dosis Hardcore, helemaal 3D gaat op de beste Raw en Uptempo of je hoofd even kan verliezen met heerlijke Hardstyle Classics. Op Supersized Kingsday festival vind je het allemaal! inZanity verzorgt de grote Freestyle area komende editie. Als dat geen feestje wordt! Nieuw dit jaar is de Start the Panic! area, waar je kunt genieten van Millennium Hardcore en Early Rave onder leiding van Panic. Daarnaast kunnen de fanatiekelingen feestelijk de strijd aan gaan met Raw Battles. Geen langdradige bordspelletjes, maar de meest brute rauwe artiesten zorgen dit jaar voor een muzikale knokpartij. Ook halen de helden van Hard News de Hollandse Nieuwe weer binnen met de talent area.
Alle area’s zijn wederom vorstelijk verspreid over de sfeervolle paleistuin van Aquabest, waarbij alle hardere stijlen vertegenwoordigd zijn. Met het prachtige meer en groene landschap dé ideale plek voor een heerlijk festival.

Alles wat typerend is voor ons kleine kikkerlandje wordt uit de kast getrokken. Niet alleen de Nederlandse kou raggen we eraf, ook valt er genoeg cultuur op te snuiven. Op deze dag zijn we extra trots op de tulpenbusiness, stroopwafels en gabbercultuur en dat zal je merken. Maak het plaatje af en kom gekleed in majestueus oranje, rood, wit of blauw. Niks is te gek! Het wordt een prinsheerlijk festijn.

Ben jij al benieuwd welke Koningen en Koninginnen van de hardere stijlen dit jaar aanwezig zijn? Dat maken we spoedig bekend! Meld je in de tussentijd alvast aan voor het officiële evenement en volg de officiële Facebookpagina. Voor de vroege landgenoten start 13 januari de Early Bird verkoop om 12.00 uur via de b2s ticketshop en Eventtravel in combinatie met een georganiseerde busreis. Voor een vorstelijke korting zijn er een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar. Wees er snel bij!

Wordt ambassadeur!

Ben jij een koning is het verzamelen van vrienden voor de dikste feestjes? Heb jij het talent een partybus vol te krijgen? Of ben jij heerser over dé WhatsApp groep? Supersized Kingsday festival beloont je daarvoor. Dit jaar krijg jij de kans je tickets via een exclusief ambassadeursprogramma te verkopen aan je beste vriend, schoonmoeder, kaasboer, vriendin en noem maar op. Bij elk ticket wat jij verkoopt, verdien je punten waar je toffe extra’s mee kunt krijgen. Je kunt ambassadeur worden vanaf de voorverkoop datum op 13 januari. Hou onze website in de gaten voor meer informatie!

super sized kings day supersized kingsday sskd aquabest best koningsdag

 

 

Reageren