Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Een harde line-up, een groots thema en een organisatie die alles uit de kast haalt: de nieuwe editie van PRYZE – ‘Día De Los Muertos’ komt steeds dichterbij. Als hardstyle-liefhebber wil je dit echt niet missen, en wij leggen je welgeteld 10 keer uit waarom.  

LEES OOK: De organisatie van PRYZE: “Een feest van liefhebbers, voor liefhebbers”

1. Día De Los Muertos

De nieuwe editie van PRYZE staat volledig in het teken van ‘Día De Los Muertos’, ook wel bekend als de Dag van de Doden. Waar je normaal helemaal naar Mexico moet afreizen om deze feestdag te bezoeken, kun je tijdens PRYZE de ultieme Mexicaanse hardstyle ervaring beleven – compleet “met sombrero’s en tequila!”

2. Super harde line-up

En ook voor deze nieuwe editie van het event is er weer een flink aantal harde namen uitgenodigd. Op PRYZE zal het BPM de hele avond dan ook lekker hoog liggen, met artiesten als E-Force, Bloodlust, Deluzion, Aversion en Level One die jullie zullen voorzien van het nodige beukmateriaal. Bekijk de volledige line-up hieronder.

Dit is de PRYZE 2020 – Día De Los Muertos line-up:

E-Force | Spitnoise | Sub Sonik: Kings Never Die | Jason Payne: Album Showcase Live | Bloodlust | Deluzion | Aversion | Level One | Kitsch VS Bouncing Ball | Hosted by MC Dash

3. PRYZE is een feest van liefhebbers, voor liefhebbers

Eerder spraken we PRYZE al uitgebreid over het ontstaan van de organisatie, waaruit één ding duidelijk werd: PRYZE is een feest van liefhebbers, voor liefhebbers. “Omdat wij nog veel naar andere events gaan, weten wij heel goed wat bezoeker wil en verwacht. Dit proberen wij dan ook in onze events toe te passen – wij willen de bezoeker door een perfecte combinatie van artiesten, stage, licht en lasers de ultieme ervaring geven.” Ook voor Día De Los Muertos belooft dit dus veel goeds.

4. Sub Sonik: Kings Never Die Album Showcase

Één van de absolute klappers op de line-up is natuurlijk niemand minder dan Sub Sonik: Kings Never Die, waarin hij zijn nieuwe album door de speakers zal knallen. Deze act is ook te vinden op grote mainstages als Reverze en REBiRTH Festival, waardoor je ook zijn optreden op PRYZE natuurlijk niet mis kan lopen. Met zijn laatste hits als ‘Brave’ en ‘Fight For Survival’ belooft dit ook weer een flink staaltje beuken te worden.

5. Iconische H7 Warehouse in Amsterdam

De nieuwe editie van PRYZE zal wederom plaatsvinden in de iconische H7 Warehouse in Amsterdam: een industriële loods die perfect aansluit bij de rauwe vibe van het feest. Naast de looks is deze locatie ook ideaal om te bereiken met alle soorten vervoer: de H7 Warehouse ligt namelijk op 5 minuten loopafstand van Station Sloterdijk én er is gratis parkeergelegenheid. Hoe makkelijk wil je het hebben?

6. Exclusieve Jason Payne Album Showcase

Waar Jason Payne vorig jaar nog zijn label Break The Rules Records introduceerde, is het nu alweer tijd voor een gloednieuw album van de DJ – die hij met een Showcase op PRYZE LIVE door de speakers zal knallen. Jason Payne staat erom bekend niet in hokjes te denken en experimenteert dan ook geregeld met het uptempo genre, dus je mag er wel vanuit gaan dat ook dit een absolute knaller wordt!

7. De eerdere edities spreken voor zichzelf

De organisatie van PRYZE heeft al 3 eerdere succesvolle edities op haar naam staan: PRYZE Indoor, The Next Level en natuurlijk de afgelopen The Curse Of The Night. Zoals je hierboven kunt zien ontbreekt het zéker niet aan sfeer op PRYZE, waardoor ook de nieuwe editie Día De Los Muertos veel goeds én een flink staaltje hakken belooft.

8. De héle nacht los

PRYZE – Día De Los Muertos zal plaatsvinden van 22:00 tot 06:00, wat betekent dat jij en je vrienden de héle nacht lang los kunnen gaan op het beste dat raw hardstyle te bieden heeft. Op deze manier heb je nog wat aan je zaterdag en kan je de hele zondag lekker brakken – er is geen excuus om niet te gaan dus.

9. En afsluiten met niemand minder dan Spitnoise!

Wil je je allerlaatste energie er nog even flink goed uit stampen? Dan komt dat op PRYZE helemaal goed, want de organisatie heeft niemand minder dan Spitnoise gevraagd om Día De Los Muertos af te sluiten. Met zijn uptempo parels als ‘Bullshit’, ‘Lekkah!’ en ‘Mad Man’ kan deze DJ je als geen ander nog even kei hard uit je plaat laten gaan.

10. Fase 2 van de verkoop is al van start gegaan

Wil je de nieuwe editie van PRYZE nu ook niet missen? Begeef je dan snel naar de ticketshop op www.pryze-events.nl, want inmiddels is Fase 1 van de verkoop al volledig uitverkocht. In Fase 2 koop je jouw tickets nu voor slechts €25,95, wat natuurlijk een mooie prijs is voor zo’n dikke line-up!

PRYZE 2020 – Día De Los Muertos zal op 14 maart van 22:00 tot 06:00 plaatsvinden in de H7 Warehouse in Amsterdam. Inmiddels is Fase 2 van de ticketverkoop van start gegaan via de officiële website van het event, waar je ook meer info kunt terugvinden. 

Reageren