Juno Coolen
Door Juno Coolen

Het Stuiterbal is al jaren één van de grootste evenementen waar je kan genieten van zowel de hardere stijlen (Frequencerz, Da Tweekaz & Warface) als optredens van bekende Nederlandse artiesten zoals Jody Bernal en Henk Dissel tijdens de carnavalsperiode. Op 27 februari is het weer tijd voor een nieuwe editie van dit alom geroemde evenement. Dit spektakel en de gezelligheid mag je gewoonweg niet  missen.

Kaarten voor Het Stuiterbal 2017 zijn nog  verkrijgbaar en kosten 20 euro (excl. fee). Zorg ervoor dat je erbij bent, want het gaat wederom een groot spektakelstuk worden!

Voor velen is het dan nog maar de vraag hoe ze verkleed zullen gaan naar Het Stuiterbal. Daarom hebben we speciaal voor dit evenement een aantal leuke en originele verkleedideeën gevonden, zodat je je meer dan thuis zal voelen tussen alle gekkigheid.

 1. Duizenden liefhebbers verzamelen zich op festivalterrein verkleed als de gekste figuren. Naar alle waarschijnlijkheid zul je je ogen uitkijken op Het Stuiterbal.
  6f647e9e67e7a004ce728f523fc01eab
 2. Daarnaast kan je het ook in een andere hoek zoeken en om politieke redenen het evenement te bezoeken.stuiterbal-2
 3. Tijdens de koude maanden is dit misschien niet het beste idee, maar je krijgt zeker kijkers met dit kostuum.
  foto-7
 4. Zijn die drugsgerelateerde dingen niks voor jou en streef je naar een veilige aanpak? Dan is dit kostuum wel iets voor jou.
  fotos-8
 5. Mocht je samen met je vrienden niet weten hoe je jezelf moet gaan verkleden. Spreek dan samen af om te gaan als bijvoorbeeld de Village People. Succes verzekerd.
  foto-3
 6. Of willen jullie als wolfpack een eenheid uitstralen.
  foto-4
 7. En als je nou alleen met je beste vriend of vriendin gaat, dan is dit een goede oplossing. Daarbij hoeven jullie je dan ook geen zorgen meer te maken over het vervoer.
  meerman-mosseljongen
 8. Een andere manier is om samen je jeugd te herbeleven als LEGO poppetjes.
  lego-poppetjes
 9. Het kostuum hoeft niet zozeer moeilijk te zijn, maar een origineel idee wordt altijd op prijs gesteld. ”Een beetje creatief zijn en je verzint de leukste dingen” – Cora
  cora
 10. Mocht het allemaal te duur zijn dan kan je altijd nog post-its halen en jezelf volplakken.
  post-its

Reageren