Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Hardstyle classics liefhebbers mogen hun hart weer ophalen, want het is bijna tijd voor een nieuwe editie van REACTiVATE – The Classics Company. Van meeschreeuwen met je favoriete hitjes tot iconische artiesten op de line-up, dit zijn 10 redenen waarom je REACTiVATE 2019 zeker niet wil missen. 

LEES OOK: REACTiVATE maakt line-up bekend: “Grootste editie tot nu toe!”

1. Meeschreeuwen met alle classics

“We got that head knock shit that makes you break your neck…” Als we even heel eerlijk zijn, wát is er nou mooier dan een dag lang kunnen genieten van je favoriete hardstyle classics? Tijdens REACTiVATE zal je samen met je vriendengroep urenlang kunnen meeschreeuwen en zingen op hitjes als ‘Under Attack’ – het ultieme feestje voor menig hardstyle classics liefhebber.

2. Nieuwe locatie met véél meer ruimte

Voor de inmiddels derde editie van REACTiVATE staan er ook weer de enige veranderingen op het programma, waaronder een nieuwe én grotere locatie in Haaren. De exacte locatie blijft nog even een verrassing, maar de organisatie weet ons wel alvast te vertellen dat je als bezoeker véél meer beenruimte zal hebben voor al jouw dansjes en hupjes.

3. Noisecontrollers presents: Attack Again

Naast grote namen als Frontliner, Ran-D en Wasted Penguinz maakt ook niemand minder dan hardstyle held Noisecontrollers deel uit van de line-up. Speciaal voor REACTiVATE zal hij dan ook weer tijdens ‘Noisecontrollers presents: Attack Again’ zijn oude platen uit de hardstyle kast trekken. “The Noisecontrollers attack one more time!”

4. Genieten van die Brabantse gezelligheid

REACTiVATE vindt traditiegetrouw plaats in Haaren, een plaatsje liggend in ons mooie Brabant. Tijdens dit event kan je dus náást de mooie sfeer die hardstyle classics met zich brengen, ook nog eens genieten van de welbekende Brabantse gezelligheid. Wat wil je nog meer?

REACTiVATE

5. Ultieme classics live-sets

EPISCHE live-sets incoming! Tijdens REACTiVATE zullen er welgeteld twee dikke live-sets op de planning staan, waarbij jij gegarandeerd een traanje zal gaan wegpikken. Niemand minder dan AVIO – bestaande uit Alphaverb & Intractable One – zullen de draaitafels live gaan bedienen, en ook Psyko Punkz zal zijn classics door de speakers knallen. “Dirty sounds, call it hardstyle. We keep it going, ra ta ta…”

6. REBiRTH dunnetjes overdoen

Het concept van REACTiVATE ken je natuurlijk van REBiRTH – de jaarlijkse kick-off van het festivalseizoen. Hier host REACTiVE de zeer geliefde classics area, die onder de hardstyle liefhebbers welbekend staat. Tijdens de aankomende editie van REACTiVATE kan je REBiRTH Festival dus dunnetjes overdoen!

7. Heerlijke back2back sets

Ook aan back2back sets zal het tijdens REACTiVATE niet ontbreken. Zo zullen ten eerste B-Front versus Alpha2 jullie voorzien van de lekkerste classics als ‘Liberate’. Daarnaast zullen ook Deepack vs. Josh & Wesz de handen ineenslaan om de sfeer naar een hoger niveau te tillen tijdens tracks als ‘Autumn Green’, ‘Like Thiz’ & ‘Let It Go’: “Back when we would dance to the music and listen to what the DJ had to say… Are you there yet?”

8. Razendsnelle drankjes

Ken je dat moment, wanneer je in de rij staat voor een nieuw drankje en tegelijkertijd één van je favoriete tracks door de speakers geknald wordt? Dat je of met een chagrijnig gezicht duwend achter de bar staat, of dat je je drankje moet laten schieten om je dansjes te kunnen wagen? De organisatie van REACTiVATE weet als geen ander hoe pijnlijk dit is, dus zorgt ervoor dat je met wel 2 barren vliegensvlug een drankje in je hand kan verwachten!

9. Hosted by none other than MC Da Syndrome

REACTiVATE wordt gehost door niemand minder dan de vrolijke MC Da Syndrome. Met zijn ADHD zal hij ervoor zorgen dat deze ode aan de classics werkelijk op zijn kop gezet wordt. Terwijl zijn benen en microfoon in het rond vliegen ondersteunt hij de artiesten én de bezoekers om hier een 5-sterren classics feest van te maken.

10. Indoor feest met outdoor tijden

De tiende reden waarom je de nieuwe editie van REACTiVATE niet wil missen, dat is toch wel echt een héle goede. Dit evenement zal namelijk van 14:00 tot 01:00 plaatsvinden, wat het een indoor feest met outdoor tijden maakt. Hoe lekker is dat? Zo kan je optimaal losgaan, maar heb je nog wat aan je vrije zondag!

REACTiVATE 2019 – The Classics Company zal op 30 november plaatsvinden op een nieuwe locatie in Haaren. Tickets zijn nu nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement, waar je ook meer informatie terug kunt vinden. 

Reageren