Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Over een paar weken staat alweer de zesde editie van REBELLiON op de planning. Met een nieuwe & grotere locatie, een immense raw line-up en het beste van show belooft ook deze editie weer veel goeds. Wij vonden dan ook gemakkelijk 10 redenen waarom je REBELLiON 2019 – Call of the Dome absoluut niet wil missen. 

LEES OOK: REBELLiON onthult line-up voor grootste editie ooit: ‘Call of the Dome’

1. Meer dan 25 grootheden uit de RAW achter de draaitafels

Voor de nieuwe editie van REBELLiON zullen er ook weer meer dan genoeg raw hardstyle helden plaatsnemen in de DJ booth: “Only the prime deviants of raw have been selected for our largest uprising ever!” Van versus sets als Regain vs. Malice en Bloodlust vs. Artifact, tot grote namen als Warface, D-Sturb en Delete: REBELLiON – Call of the Dome wordt the place to be voor raw hardstyle soldiers.

2. Gloednieuwe locatie met meer mogelijkheden

Waar REBELLiON de afgelopen jaren plaatsvond in de Sporthal Beekdal, verhuist het event voor ‘Call of the Dome’ naar een grotere locatie. Hoewel het duidelijk is dat de thuisbasis van het evenement in Haaren zal blijven, is de daadwerkelijke locatie nog een geheim voor alle bezoekers van deze Dome…

3. Voor de allereerste keer genieten in welgeteld 2 areas

Voor het eerst in de REBELLiON geschiedenis zal het evenement welgeteld 2 areas openen. Zoals altijd zal de mainstage REBELLiON plek bieden voor de grootste artiesten binnen het raw hardstyle genre, maar speciaal voor deze editie introduceert de organisatie nog een tweede area: REBORN RAW. Hier zal je de grootste opkomende artiesten achter de draaitafels terugvinden: “The ones to someday trash every major stage known to man!”

4. De volgende dag ben je weer fris en fruitig

De zondag na REBELLiON kan je gelukkig weer (relatief) fris en fruitig beginnen, want dit event is een overdag indoorfeest! Dit betekent dat je niet de hele zaterdag hoeft te wachten tot je je naar Haaren mag begeven, maar dat jij en je vrienden om 14:00 al je eerste kickrolls eruit kunnen gooien. Als kers op de taart duurt REBELLiON vervolgens tot 01:00, zodat jij weer optijd in je bed kan liggen. Of toch niet…

5. Super dikke live-acts

Tijdens REBELLiON staan er meer dan genoeg dikke live-acts voor jullie klaar. Onder andere de helden Act of Rage & MYST zullen beide LIVE draaien op de mainstage, máár ook niemand minder dan Killshot zal met zijn live-act Beastmode keiharde kicks door de nieuwe locatie knallen. Deze artiesten wil je absoluut niet missen!

6. Goed geluid en vliegensvlug vervoer

Als er íets belangrijk is voor een raw hardstyle event, dan is het natuurlijk goed geluid. De organisatie van REBELLiON weet dit als geen ander, en heeft er voor gezorgd dat je tijdens de nieuwe editie kan genieten van glashelder geluid uit de speakers. REBELLiON weet óók nog eens hoe fijn het is om vliegensvlug op het feest aan te komen, dus heeft de organisatie gezorgd voor meerdere travelpartners die je voor de deur afzetten – daarnaast rijden er meer dan genoeg pendelbussen vanaf Centraal Station Den Bosch.

7. Special effects die je om de oren vliegen

Als toevoeging op de dikke line-up en locatie, heeft de organisatie voor deze editie ook de show naar een hoger niveau getild. Tijdens REBELLiON kun je je dus klaarmaken voor een waar showspektakel, waarin de special effects je om de oren zullen vliegen. Bovendien is het stagedesign volgens de organisatie flink onder handen genomen, waardoor je dus ook een genot voor het oog mag verwachten.

8. Battle tussen Ncrypta, Luminite & Thyron

Speciaal voor REBELLiON staat er een unieke battle op de planning: niemand minder dan Ncrypta, Luminite & Thyron zullen het namelijk tegen elkaar opnemen achter de draaitafels. Dit is natuurlijk een klasse combinatie voor menig raw hardstyle liefhebber, en zeker een reden waarom je de nieuwe editie van REBELLiON absoluut niet wil missen.

9. RVAGE met zijn New Dimension Showcase

Alsof bovenstaande namen nog niet genoeg zijn, is ook niemand minder dan RVAGE aanwezig op 23 november. Deze DJ releasde recent nog zijn mini-album New Dimension, die hij als “experimenteel, mysterieus & energiek” omschreef. Fans van RVAGE mogen hun hart ophalen tijdens REBELLiON, want ook hij zal hier LIVE met zijn gloednieuwe showcase de DJ booth betreden.

10. Meer dan waar voor je geld

Hoewel deze editie de boeken in zal gaan als ‘de grootse REBELLiON ooit’, hoef je niet te diep in de buidel te tasten voor een kaartje. Inclusief servicekosten komt de ticketprijs namelijk uit op 40 euro, wat betekent dat je bij REBELLiON meer dan waard krijgt voor je geld!

REBELLiON 2019 – Call of the Dome zal op 23 november plaatsvinden van 14:00 tot 01:00 op een nog onbekende locatie in Haaren. Tickets zijn nú verkrijgbaar via de officiële website van het evenement, waar je ook meer informatie kunt vinden. 

Reageren