Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

WiSH Outdoor telt maar liefst 60.000 bezoekers verdeeld over het hele weekend. Het meerdaagse festival vindt plaats in hartje zomer en pakt ieder jaar groots uit met de line-up en stages. Zo zijn er verschillende muziekstijlen op het festival te vinden als EDM, techno maar natuurlijk ook hardstyle! Dit jaar vindt het evenement plaats in het weekend van 5 juli t/m 7 juli 2019 in Beek en Donk. Wij vonden 10 redenen waarom je deze editie absoluut niet mag missen. 

1. Grootse line-up met meer dan 100 artiesten verdeeld over 3 dagen

Dit jaar is het alweer de 13de editie van WiSH Outdoor. Elk jaar overtreffen ze het festival door wederom een grootse line-up neer te zetten. Dit jaar zijn er maar liefst meer dan 100 artiesten te vinden die verspreid zijn over het hele weekend. Zo is er alle 3 de dagen hardstyle met verschillende artiesten als Phuture Noize, D-Sturb en Warface.

2. Hosting door niemand minder dan D-Block & S-te-Fan

De mannen gaan al een tijdje mee in de scene en hebben nu dan ook een eigen hosting ‘Music Made Addictz’ op de vrijdag van WiSH Outdoor. Artiesten die zullen draaien bij deze stage zijn D-Sturb vs. High Voltage, Jones, Josh & Wesz, The Pitcher (This is my sound live) en Zatox. D-Block & S-te-Fan zijn zelf ook nog te vinden op de zaterdag met Ghost Stories LIVE. Daarnaast zijn er ook hostings van Dedicated en Ace of Spades op het festival.

WiSH Outdoor

3. Dikke live-acts van artiesten als Killshot en Warface

Ook voor deze editie staan er een aantal grote live-acts op het programma van artiesten als Audiotricz, D-Block & S-te-Fan, Sub Zero Project, Warface, Hard Driver, Killshot en The Pitcher. Wie weet kunnen we dus wel een aantal nieuwe tracks verwachten…

4. ‘The Magic Show Hosting (inclusief speciale acts)’

Deze act is te vinden op zaterdag bij de stage Ace of Spades. De organisatie heeft er nog niks over bekendgemaakt en het is dus nog een grote verrassing. Voor de show worden speciale acts uitgenodigd, maar om daar achter te komen zal je dus naar WiSH Outdoor moeten afreizen.

5. Indrukwekkende podia met veel lichtjes, lasers en vuurwerk

Het weekendfestival staat bekend om zijn indrukwekkende en kleurrijke podia. Zo halen ze ieder jaar weer alles uit de kast om er iets van te maken wat je nog nooit eerder hebt gezien. Eenmaal op het festival, kijk je je ogen uit. De stages zijn groot en ontzettend mooi ontworpen waar je echt kippenvel van krijgt. Stel je dat voor met allemaal lichtjes, lasers en vuurwerk. In één woord, WAUW!

WiSH Outdoor

6. Eet je buikje rond!

Na veel festivals bezocht te hebben komt vaak de friet, frikandellen en kroketten je neus uit. Een standaard gerecht wat je al snel pakt op een evenement, maar WiSH Outdoor heeft daarentegen een hele food line-up! Zo hebben ze zelfs carpaccio, nacho’s, wraps, churro’s, pasta’s, pizza’s, worstenbroodjes en niet te vergeten Ola ijsjes. Naast deze heerlijke gerechten hebben ze nog veel meer keuze. Je hoeft dus echt geen honger te lijden!

7. Zet je tentje op en kampeer met je vrienden op Camp WOW!

Ben jij opzoek naar wat meer avontuur, koop dan een weekendticket en vertoef op Camp WOW! Dit betekent 3 dagen non-stop feesten met je beste vrienden. Op de camping is er genoeg te doen, zo heb je zowel op de vrijdag als zaterdag een dikke afterparty waarbij je kan genieten van een speciale RGB Silent Disco afterparty. Er zullen 3 kanalen zijn met jouw favoriete muziek! Daarnaast is er ook genoeg entertainment te vinden, te denken aan speciale beerpong tafels en andere games. Heb jij rust nodig van al dat dansen? Spring dan in de hangmat en doe snel een dutje.

WiSH Outdoor

8. Hoge temperaturen in hartje zomer

Het festival is midden in de zomer te vinden, namelijk van 5 t/m 7 juli. Dit betekent dat de zon lekker vroeg op komt, en ook laat pas weer onder gaat en je dus de hele dag ervan kan genieten. Het weer is is bijna altijd goed en dit zorgt ook voor een ongekende sfeer. Daarnaast krijg je ook gelijk een kleurtje, maar smeer je goed in want de zon kan sterk zijn!

9. Niemand hoeft de BOB te zijn op WiSH Outdoor

WiSH Outdoor vindt plaats in het Brabantse plaatsje Beek en Donk. Het terrein is eenvoudig te bereiken via verschillende manieren zoals de auto, bus, openbaar vervoer, kiss & ride, taxi, fiets en noem maar op. Wil jij gewoon je drankje kunnen drinken en absoluut niet rijden? Dat kan dan ook zeker met al die verschillende mogelijkheden.

10. Waar voor je geld

De organisatie heeft er alles aan gedaan om deze editie grootser te maken dan ooit. De tickets gaan hard, dus ben er snel bij! Er zijn verschillende tickets te koop: dag, combi en weekend en dit voor een schappelijke prijs. Zo betaal je voor de vrijdag maar €25,95 en voor een weekendticket zonder camping €79,95.

Genoeg redenen dus om naar Beek en Donk af te reizen voor WiSH Outdoor. Voor tickets en meer informatie ga je naar de officiële site van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina WiSH Outdoor

Reageren