Leonie Schott
Door Leonie Schott

Volgend jaar viert Q-dance haar twintigste verjaardag en dat mag natuurlijk groots gevierd worden. In de video die zojuist is geplaatst flitsen de beelden van de afgelopen jaren in vogelvlucht voorbij en wordt er op het einde uitgekeken naar 20 Years of Q-dance. En we weten allemaal nog wel wat er gebeurde tijdens het vorige jubileum dat gevierd werd…

In 2010 vierde ‘Q’ hun Ten Years of Dedication-evenement voor het tienjarig bestaan van de organisatie genaamd: De Feestfabriek. Het evenement vond destijds plaats in de Amsterdam ArenA. Op deze editie van De Feestfabriek stonden artiesten als D-Block & S-te-Fan, Endymion en Headhunterz op de line-up. Hier is te zien hoe midden in het Amsterdamse voetbalstadion de confetti je werkelijk om de oren vloog toen destijds het 10-jarig bestaan werd gevierd.

Nu blikt de organisatie alvast vooruit op het jubileum met de hashtags #Q20YRS en #DEDIQATED. Met evenementen als Defqon.1, Qlimax, X-Qlusive en QAPITAL, zijn we inmiddels behoorlijk wat jaren verder en wordt het bijna tijd voor de 20e verjaardag van Q. Het slot van de zojuist verschenen video geeft feestelijk stof tot nadenken. Zou dit de komst van een nieuwe Feestfabriek betekenen?

Komt er een nieuwe Feestfabriek voor 20 years of Q-dance?

Dat Q-dance voor hun 20-jarig jubileum iets nieuws in petto heeft kunnen we dus wel stellen, maar wat dit precies inhoud is voor nu nog een vraag. Om op de hoogte te blijven over #Q20YRS, houd dan het Instagram-account van Q-dance in de gaten houden.

Omslagfoto van Facebook-pagina Q-dance
Vertaald uit het Duits door Tim Bekkering

Reacties

  • Mev r zelf 11 september 2019 - 08:09

    Wie jarig is trakteer 👍

    (1)
    Quote

Reageren