Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Na een uitstekende aftrap van hun live-act Paranoid op Supremacy, zijn de mannen er zeker van: 2024 gaat het jaar van Deluzion worden. Het Minus is More-duo licht een tipje van de sluier op over hun plannen voor het aankomende jaar, de releases die nog op de plank liggen en de collabs die ze nog uit willen brengen. “We hebben grootse plannen!”

LEES OOK: Deluzion laat onuitwisbare indruk achter met live-act Paranoid op Supremacy

De mannen van Deluzion, Bart van den Hanenberg en Max Lenssen, hebben afgelopen jaar flinke indruk gemaakt met hun releases en hun live-act Paranoid. Zelf kijkt het duo enorm trots terug op hun show op Supremacy, waar Paranoid voor het eerst door de speakers knalde. “Je werkt een lange tijd toe naar dat ene moment, en dan mag je jouw live-act op prime time voor het eerst doen op het allergrootste RAW evenement.” Voor de mannen was hun gevoel op dat moment niet te beschrijven. “Daar doe je het allemaal voor!”

Deluzion overweldigd door reacties op live-act Paranoid

Naderhand hebben de mannen op socials in de gaten gehouden om een indruk te krijgen van de mening van hardstyle liefhebbers. “De reacties hebben onze verwachtingen echt overtroffen. We hebben er hard voor gewerkt om in ieder geval voor onszelf de dikste Deluzion set ooit neer te zetten. Om daarna alleen maar positieve reacties terug te lezen en te horen dat mensen onze set de beste van de avond vonden, dat geeft ons alleen maar meer energie om er steeds opnieuw iets speciaals van te maken.”

Deluzion op REBELLiON

“Onze nieuwe track met Mutilator gaat door merg en been”

Inmiddels tikken de mannen stuk voor stuk de mainstages van de grote festivals en indoor evenementen af. Afgelopen weekend stroomde die enorme tent vol toen Bart en Max met hun Paranoid-act op REBELLiON draaiden, over een paar weken staat het hoofdpodium van Shockerz op de planning.

Om ervoor te zorgen dat elke set op iedere boeking uniek is, heeft Deluzion zich voorgenomen het publiek tijdens iedere Paranoid-show weer te verrassen met iets nieuws. Er ligt dan ook een hoop nieuwe muziek op de planken. Zo draaiden de mannen op REBELLiON hun gloednieuwe plaat met Unresolved. “Dat nummer is echt een flinke beuker geworden die we vaak gaan draaien. Daarnaast droppen we binnenkort een nieuwe track met Mutilator. Onze combinatie van sounds is er echt eentje die door merg en been gaat.” Ook verklappen de mannen dat er komend jaar nog meer samenwerkingen gaan komen. “Er staan nog aardig wat zieke collabs op de planning, met echt dikke namen in de scene. Daarover vertellen we volgend jaar meer.”

“Het is nu tijd om te laten zien waar we voor staan”

Naast de samenwerkingen, liggen de solo projecten van Deluzion ook niet stil. “Het is heerlijk om in de studio zo veel inspiratie en energie te hebben. Alles valt op z’n plek.” Qua evenementen zijn de voorbereidingen voor 2024 inmiddels al in volle gang voor het duo. “De mainstages van Supremacy, REBELLiON en binnenkort Shockerz smaken naar meer, dus die lijn willen we zeker door trekken. Het is nu tijd om te laten zien waar we voor staan. Geloof ons, we kunnen niet wachten op 2024 als je ziet wat er allemaal aan zit te komen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DELUZION (@deluzionofficial)

Afbeeldingen via REBELLiON / MNO Photo

Reageren