Joost de Vrankrijker
Door Joost de Vrankrijker

Op 17 september presenteert D-Sense Events in samenwerking met The Dome het nieuwe Hardstyle event Determination – The Wave of Destruction. Er zijn genoeg redenen om dit event niet te missen dus om het overzichtelijk te houden hebben we de 5 belangrijkste op een rijtje gezet!

1. The Dome heeft een nieuw geluidssysteem aangeschaft
Een vet RAW Hardstyle feest mag goed geluid natuurlijk niet ontbreken. Uiteraard is dat in The Dome aanwezig. Onlangs heeft The Dome een nieuw geluidssysteem aangeschaft welke perfect van pas zal komen tijdens Determination! Dus dat wordt pompen met die subwoofer. ;-)

2. Overal om je heen zie je visuals
De Arnhemse club is uitgerust met 360 graden videomapping. Dit betekent dat er overal om je heen op de muren visuals te zien zijn! Daarnaast is er natuurlijk ook een vette lichtshow. Een voorbeeld van hoe die 360 graden videomapping er uit ziet kan je hier checken:

.
3. Bij Determination krijg je een dikke show te zien
Moet je altijd veel geld betalen om een vette show te zien? Nope! Voor Determination werken we met dikke showmomenten in combinatie met vette visuals. We kunnen er nog niet al te veel over vertellen, maar dat je dit mee moet maken is absoluut een feit!

4. De line-up liegt er ook niet om
In 7 uur tijd zie jij 10 artiesten voorbij komen tijdens Determination – The Wave of Destruction. De timetable houden we nog even geheim, maar sowieso zie je die avond Act of Rage, High Voltage, Dyprax, Artifact, Restrained, Saphera, Chemical Soldiers, Organized Chaos en Marloose. De avond wordt gehost door MC Omen.

5. Een ticket kost je maar €10,-!
Al deze redenen zijn al heel tof, maar wat het nóg beter maakt is dat een ticket je maar €10,- kost! Dus blok nu je agenda en verzeker jezelf van een ticket voor The Wave of Destruction via: http://goo.gl/bHtwLT. Let op! Door = More, dus maak het niet duurder dan nodig en bestel je tickets online.

Ook de trailer van Determination – The Wave of Destruction staan inmiddels online. Check ‘m hier:

Reageren