Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent lekker buiten feesten en dansen tijdens Pussy lounge at the Park. Op 9 juni wordt het Breepark in Breda omgetoverd tot een knotsgek freestyle festijn. Om deel te nemen aan de heetste poolparty van het jaar zijn er wel een aantal dingen die je echt niet mag vergeten. Om ervoor te zorgen dat je dag volledig vlekkeloos verloopt, hebben wij 6 dingen op een rijtje gezet die jij moet meenemen voor een perfect dagje losgaan op Pussy lounge at the Park.

1. Bikini of zwembroek

Deze editie van Pussy lounge wordt heet, heter, heetst! Maar gelukkig is het niet voor niets the hottest poolparty of the year en kan je dus flink afkoelen (of juist niet) in het zwembad. Pak jouw meest fluorescerende zwembroek of bikini uit de kast want we kunnen garanderen dat jij wat afkoeling nodig gaat hebben. Plons lekker in het zwembad en neem een heerlijke cocktail bij de hand.

2. De gekste opblaasfiguren

Het ultieme zomerse gevoel krijg je toch wel bij opblaasfiguren. Van unicorns tot flamingo’s en van schelpen tot palmbomen. Maak het zo gek als je wil, want alles kan tijdens Pussy lounge at the Park. Neem Fenny de Flamigo dus maar mee en laat haar alle hoeken van het terrein zien. Hoe meer zielen – en opblaasdieren – hoe meer vreugd.

3. Handdoek

Tussen al het duiken, wilde watergevechten en hete dansjes door is het fijn om jezelf even af te kunnen drogen met een handdoek. Maar je kan die handdoek ook gebruiken voor andere dingen. Gebruik hem om even aan je kleurtje te werken bij het zwembad of leen ‘m even uit aan die leuke buurman of buurvrouw waar je wel een praatje mee wilt maken!

4. Supersoaker

Van al dat dansen in de zon krijg je het natuurlijk lekker warm en verkoeling is daarom belangrijk. Die krijg je niet alleen door genoeg water te drinken of in het zwembad te springen, maar ga eens voor een watergevecht met je vrienden of een van de vele hete festivalgangers die wel toe zijn aan wat verkoeling.

5. Zonnebrand

Van de hele dag dansen, springen en sjansen in de zon krijg je een hoop vitamine D binnen. Maar als je de volgende morgen liever niet wakker wil worden met een huid zo rood als een kreeft, moet je niet vergeten een fles zonnebrand mee te nemen. Natuurlijk kan je ook altijd iemand insmeren als hij of zij lijkt te verbranden. Zo maak je vrienden voor het leven. Wat een flesje zonnebrand allemaal niet teweeg kan brengen.

6. Een goed humeur

Een goed humeur is iets wat je altijd bij je moet hebben, maar het is extra belangrijk tijdens Pussy lounge at the Park. Zet je vrolijkste lach op tijdens het gekste freestyle evenement van het jaar. En als je nog niet vrolijk wordt, krijg je vanzelf wel een glimlach op je gezicht van alle andere knotsgekke feestgangers om je heen of de beste Freestyle artiesten op het podium:

Paul Elstak
Korsakoff
Darkraver
Luna
The Viper
Dr Phunk
Genius
Tha Playah
Crude Intentions
Ruthless
Panic
Pussy lounge Roulette: Dee-Block & S-Te-Pack
Alee

Ben je helemaal voorbereid en wil je niets van dit knotsgekke evenement missen? Haal dan je tickets voor Pussy lounge at the Park via de officiële website van het evenement want meer dan 85% van de tickets zijn al verkocht!

Omslagfoto via Facebook-pagina Pussy lounge

Reageren