Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

A Nightmare in Rotterdam presenteert een ultieme line-up voor de absolute hardcore-freaks. Organisatie B2S en Paul Elstak blikken met trots terug op het rijke verleden en het harde heden:  “We’re THRILLED to unveil the LINEUP for A Nightmare in Rotterdam 2024!”

LEES OOK: B2S en Paul Elstak bundelen opnieuw de krachten voor A Nightmare In Rotterdam

Met deze line-up omarmt A Nightmare in Rotterdam opnieuw zowel het verleden als het heden. De Nightmare Arena draait om de hedendaagse sound, waar hardcore in zijn puurste vorm wordt beleefd. De rijke geschiedenis van het evenement wordt geëerd met iconische showcases van onder andere Paul Elstak met een speciale A Nightmare in Rotterdam show. Maar ook iconen zoals Angerfist en Mad Dog LIVE gaan zorgen voor een ervaring die de bezoekers niet snel gaan vergeten.

“Let’s relive your NIGHTMARES and create new ones in this night filled with pure HARDCORE and HORROR”

De Hall of Legends is de thuisbasis van de Oldschool, Early en Millennium. Hier kun je herinneringen van Nightmare herbeleven in de legendarische Energiehal. Ga terug in de tijd met Neophyte tijdens een speciale Bodylotion special. Of beleef een unieke set van Giangy, voormalig lid van The Stunned Guys, die zelden op het podium staat.

A Nightmare in Rotterdam 2024 line-up

Nightmare Arena (Ahoy)
A Nightmare in Rotterdam show by Paul Elstak

Aftermath
Angerfist
AniMe
D-Fence LIVE
Gridkiller
Mad Dog LIVE
Neophyte vs Restrained
Never Surrender presents CocoNUTS
Partyraiser
Paul Elstak vs Tha Playah
The Viper
Hosted by Alee

Hall of Legends (RTM stage)
Darkraver & Vince
Distortion & MC Raw
DJ Rob
Giangy: Former The Stunned Guys
Lars
Neophyte pres. Bodylotion special
Nosferatu
Panic
Paul Elstak
Hosted by The Force MC

“Nightmares will come alive… Do you dare?”

A Nightmare In Rotterdam 2024 wordt gehouden op zaterdag 5 oktober in Rotterdam Ahoy. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement. “Brace yourself for a night of unrelenting horror and terrifying performances! With shows that will leave you with nightmares for years”


Beeldmateriaal via A Nightmare in Rotterdam

Reageren