Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De hardstyle-wereld mag zich op gaan maken voor een nieuw talent. Jonge producers worden zo nu en dan opgepikt door de grotere labels en gisteren was dat weer eens het geval. Hardstyle label A2 Records maakt namelijk bekend dat het een nieuwe artiest aan zijn team heeft toegevoegd. Enemy Contact is hiermee het nieuwste lid van A² Records.

Eerder kwam het geheimzinnige bericht al naar buiten dat de platenmaatschappij een aankondiging zou maken, maar welke artiest ze mochten verwelkomen was nog niet duidelijk. Gisteren kwam dan eindelijk het hoge woord eruit en bleek dat Enemy Contact zich vanaf nu een A² Artist mag noemen. Casper van Schie, de man achter het alias van Enemy Contact, blijft hiermee behoorlijk aan de weg naar succes timmeren. Afgelopen zomer draaide hij nog op onder andere Fatality en AIRFORCE Festival en ook de release van zijn track ‘Spirit’ werd opgepikt door grote namen uit de scene.

Enemy Contact zal ongetwijfeld een mooie tijd tegemoet gaan bij A² Records. Het is wel nog even wachten op zijn eerste release bij het label. Maar als we de kersverse artiest mogen geloven zal dat niet al te lang meer duren. To be continued…

Reageren