Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Nadat Intents Festival het thema voor de aankomende editie eerder had aangekondigd, heeft de organisatie nu óók twee hele belangrijke namen voor ‘Step into the Game’ bekendgemaakt: Rejecta en Act of Rage zullen namelijk samen de Indoor Mainstage hosten op de zaterdag van het festival. 

LEES OOK: Intents Festival presenteert thema voor nieuwe editie: ‘Step into the Game’

Intents Festival en beide DJ’s maakten dit nieuws zojuist bekend via hun socials: “Hosting the Intents Festival indoor mainstage with Rejecta!”. Minus is More artiest Act of Rage releasde recent nog zijn album Outrageous en ook Rejecta is de laatste tijd erg druk geweest met onder andere zijn allereerste anthem. Nu hebben de twee mannen de eer gekregen om de raw hardstyle indoor mainstage van Intents te hosten, met voorgangers als B-Front & E-Force.

Vorige hosts indoor mainstage Intents Festival:
  • 2019: B-Front & E-Force
  • 2018: D-Sturb & Radical Redemption
  • 2017: Frequencerz & Warface
  • 2016: Adaro & Crypsis
  • 2015: Radical Redemption

Act of Rage & Rejecta slaan handen ineen als Intents Festival’s indoor mainstage hosts

Intents Festival – Step into the Game zal plaatsvinden op 5, 6 en 7 juni in Oisterwijk. De kaartverkoop voor verschillende soorten tickets start op 6, 7 en 9 januari via de officiële website van het event. Hou om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws ook de socials goed in de gaten.

Reageren