Mark de Rond
Door Mark de Rond

Act of Rage is de maker van het anthem voor Shockerz 2018 – Subject Hostile. Nadat hij het zaterdag al aankondigde draaide hij het kersverse anthem op Command & Conquer.

Na verschillende teasers en de bekendmaking van de Shockerz line-up barstte de speculaties los. Wie zou er dit jaar verantwoordelijk zijn voor het anthem? Act of Rage werd als eerste onthuld tijdens de line-up reveal, wat de vermoedens van verschillende fans onderstreepten. Op zaterdag plaatste de raw artiest een foto op zijn Instagram-pagina met de tekst “1st track tonight: Anthem premiere” en nu is het hoge woord er dus uit.

Jacques Journée is hiermee de opvolger van D-Sturb, die vorig jaar met ‘Conflict Override’ goed was voor het anthem. Vorig jaar stond Act of Rage ook al op Shockerz met Sabotage LIVE, deze set heeft hij later op zijn Soundcloud gezet. Luister hier naar het gloednieuwe anthem van Act of Rage.

Shockerz anthem gemaakt door Act of Rage

Shockerz zal plaatsvinden op 15 december in de Autotron. Voor meer informatie over Shockerz kijk dan op de Facebook-pagina van het raw-hardstyle evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Shockerz

Reageren