Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na verschillende teasers op zijn socials, heeft Adaro dan eindelijk zijn nieuwe release aangekondigd. Vanaf vandaag is zijn remix van Sefa (‘Calling’) namelijk gratis beschikbaar voor iedereen, om de kerst alsnog een stukje feestelijker te maken. “De reacties waren te gek!”

LEES OOK: Qlimax The Source schrijft geschiedenis: eerste hardstyle-productie ooit op Netflix

Een tijdje geleden hoorde Adaro de originele plaat voor het eerst en dit zorgde voor de nodige inspiratie. “Ik vond ‘Calling’ van Sefa te gek en heb hem halverwege vorig jaar gevraagd of ik er een remix van mocht maken”, laat Adaro weten. “In de herfst van 2019 ben ik aan de slag gegaan en Sefa vond het eindresultaat vet geworden.”

De track van de enige echte The Haunter of The Dark werd vervolgens met open armen ontvangen. “Ik ben ‘m toen op parties gaan draaien en de reacties waren te gek”, vertelt Adaro enthousiast. Nadat het nummer vorig jaar op Qlimax gedraaid werd door B-Front werd ik overstelpt met berichtjes over de track. Supertof, al die leuke reacties! Het hele jaar ben ik ‘m blijven draaien op diverse livestreams.” Een release bleef nog eventjes uit, maar daar is vandaag verandering in gekomen.

Nu iedereen tijdens de kerst thuis zit, besloot Adaro alsnog om de track beschikbaar te stellen voor iedereen die ‘m wil hebben. “Een officiële release is helaas niet mogelijk, vandaar wil ik hem als kerstcadeau aan mijn fans geven.” Zo is er toch nog wat om op te feesten tijdens de feestdagen.

Kerstman Adaro geeft ‘Calling’ remix gratis weg

Sefa – ‘Calling’ (Adaro Remix) is vanaf nu hier beschikbaar. Voor meer informatie en alles wat met Adaro te maken heeft, kun je natuurlijk terecht op zijn Instagram-pagina. Fijne Kerst, allemaal!

Omslagfoto via Facebook-pagina Vroeger Was Alles Beter

Reageren