Leonie Schott
Door Leonie Schott

Adaro heeft via zijn socials aangekondigd dat hij met een gloednieuwe remix voor niemand minder dan Sefa komt. De frenchcore DJ gebruikte het bekende pop-nummer ‘The Funeral’ als inspiratie voor zijn track ‘Calling’, nu heeft Adaro hier een hardstyle versie van gemaakt.

LEES OOKAdaro verantwoordelijk voor het REBiRTH Festival 2019 anthem

“Finished: Sefa – Calling (Adaro remix). Sefa, thanks for this! Who wants to hear a snippet?”, plaatste de hardstyle DJ op zijn Instagram-verhaal. Niet veel later wendt hij zich weer tot zijn fans: “My inbox really exploded from all the messages of the people who want to hear a snippet of the remix.” Daarom toonde hij al een deel van de track: Melodic drop comin’ at ya! Also some raw drops in there. But you will hear it at the parties!”

Vorig jaar maakte Sefa het nummer ‘Calling’ met de zang van het bekende nummer ‘The Funeral‘, oorspronkelijk van Band of Horses (2006). Nu heeft Adaro het geremixed en lijkt hij blij met het resultaat: “Really proud of this one!”

Sefa – Calling (Adaro remix)

De releasedatum van Adaro’s remix ‘Calling’ is nog niet aangekondigd, maar hij laat weten dat fans het nummer snel kunnen horen tijdens events. Houd Adaro’s Instagram-account in de gaten om op de hoogte te blijven over de aankomende release.

Omslagfoto van Facebook-pagina Adaro
Vertaald uit het Engels door Tim Bekkering

Reageren