Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist is bekendgemaakt dat bezoekers van AIRFORCE zich nergens zorgen over hoeven te maken: het festival gaat gewoon door! Na onduidelijkheid over de toekomst van evenementen op Vliegveld Twenthe, is het verlossende woord over déze editie dan toch eindelijk gegeven. 

De Raad van State had deze week een streep gezet door de plannen voor evenementen op de  voormalige vliegbasis Twenthe, waar ook het welbekende AIRFORCE Festival plaatsvindt. Dit omdat deze plannen tot een te hoge uitstoot van stikstof zouden leiden. De organisatie van het festival heeft zojuist bekendgemaakt dat de vergunningen voor deze editie echter gewoon binnen zijn, en de opbouw al van start is gegaan.

“Ook wij volgen de ontwikkelingen met grote interesse en zijn benieuwd naar de gevolgen voor de toekomst. Voor dit jaar zijn echter alle benodigde vergunningen verstrekt en alle onderzoeken gedaan. Wij kunnen daarom melden dat AIRFORCE Festival 2019 – Destined to Diverge | Official event door zal gaan; de opbouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart.”

“AIRFORCE FESTIVAL GAAT GEWOON DOOR!”

In het weekend van 3 augustus keert AIRFORCE Festival 2019 – Destined to Diverge terug naar de voormalige luchtmachtbasis in Enschede. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement, waar je ook meer informatie kunt terugvinden.

Omslagfoto via Facebook-pagina AIRFORCE Festival

Reageren