Hard News
Door Hard News

De laatste tijd zijn Alpha² druk bezig geweest. Ze zaten onder andere met B-Front en Jack of Sound in de studio. Gelukkig ook maar, want het was een beetje stil de laatste tijd rondom dit duo. Maar vandaag maakten ze dat helemaal goed door met het volgende nieuws te komen: een Alpha² album!

Jazeker, Alpha² hebben niet stilgezeten en zullen binnenkort met een album komen. Via een mysterieuze afbeelding hebben ze al een aantal tracks bekendgemaakt, zoals ‘Willow Waly’, de nieuwe Jack of Sound collab ‘Die Ganze Welt’, een The Machine remix van hun track ‘Nowhere To Hide’ en een remix van ‘Betrayal’.

Tracklist

1. Intro
2. Alpha² – Willow Waly
3. Alpha² – Life Lessons
4. Jack of Sound & Alpha² – Die Ganze Welt
5. Alpha² – Nowhere to Hide (The Machine Remix)
6. Alpha² – TBA
7. Alpha² – TBA
8. Alpha² – Betrayal (TBA Remix)
9. B-Front & Alpha² – Lost
10. Alpha² – TBA
11. TBA – TBA (Alpha² Remix)
12. Alpha² & TBA – TBA
13. Alpha² – TBA
14. Alpha² & TBA – TBA
15. Alpha² – Sick MF (Deetox Remix)
16. Outro
17. TBA
18. TBA

Over een releasedatum en de rest van de tracklist is nog niets bekend, maar houd onze website of de website van Alpha² in de gaten voor het laatste nieuws.

Dat het Alpha² album uit een onverwachte hoek komt is wel duidelijk, maar ze zijn lang niet de enigen die een album hebben aangekondigd. Zowel Coone, Frequencerz, High Voltage en Crypsis zijn bezig met een album. We kunnen dus met zekerheid zeggen dat 2016 wederom een mooi jaar voor Hardstyle gaat worden.

Alpha² Album Minimix

Om ons niet langer in spanning te houden hebben de heren een kleine minimix gemaakt van het Alpha² album, waarin ze vier tracks laten horen. Dit zijn ‘Die Ganze Welt’ met Jack of Sound, ‘Life Lessons’, ‘Nowhere to Hide (The Machine Remix)’ en ‘Willow Waly’. Beluister de minimix hieronder.

Reageren