Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Niemand minder dan Devin Wild heeft bekendgemaakt dat hij een officiële remix voor Armin van Buuren zijn track ‘Wild Wild Son’ heeft mogen creeëren. De gloednieuwe versie van deze track komt ook al érg snel onze kant op. 

LEES OOK: Sound Rush komt met remix op Armin van Buuren’s ‘Turn it Up’

Devin Wild is druk bezig in de studio de laatste tijd: zo releasde hij enkele weken geleden nog de nieuwe track ‘Dream Deferred’ én mocht hij niets minder dan het anthem van The Qontinent 2019 creeëren. Als klap op de vuurpijl werd een paar dagen geleden ook nog eens bekendgemaakt dat de jonge DJ op Tomorrowland zal staan deze zomer.

Het is zeker niet de eerste keer dat er een hardstyle remix voor Armin van Buuren gemaakt wordt. Eerder kondigde Sound Rush al aan ‘Turn it Up’ in een nieuw jasje te steken, maar ook DJ’s als Frontliner en Bass Modulators hebben in het verleden remixes voor de wereldbekende artiest geproduceerd.

Devin Wild remixt Armin van Buuren’s ‘Wild Wild Son’

De remix van ‘Wild Wild Son’ zal aanstaande maandag 24 juni al officieel gereleased worden. De originele versie van de track kun je hieronder alvast beluisteren. Om op de hoogte te blijven van alle projecten van Devin Wild kun je ook zijn socials in de gaten houden.

Reageren