Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Art of Creation gaat opnieuw uitbreiden. Het label postte deze week een mysterieuze afbeelding van de aanstaande artiesten, waarvan het nog niet duidelijk is of het om 1 of meerdere acts gaat. Oprichters Headhunterz en Wildstylez zijn in ieder geval (samen met de andere labelgenoten) lovend over de toevoeging: “Big news on the horizon.”

LEES OOK: Vroeger Was Alles Beter viert jubileum met ‘grootste hardstyle classics-evenement ooit’

De afgelopen weken duiken er al verschillende namen op in de geruchtenmolen rondom Art of Creation. Zo worden er verschillende namen geroepen, van Hardwell tot DBSTF en van Sephyx tot aanstormend talent A-rize, maar deze laatstgenoemde drukt de geruchten nu al de kop in.

Wat wel opvallend is, is dat zowel A-rize als Sephyx ’toevallig’ vrij recent een fotoshoot bij dezelfde fotograaf hebben gedaan. Sephyx kondigde bovendien niet zo lang geleden zijn vertrek bij Dirty Workz aan, waar hij sinds 2014 zijn platen uitbracht. Maar met de silhouetten die nu te zien zijn op de socials van Art of Creation gissen fans naar een mogelijk duo dat naar het label zal verhuizen. Wie is/zijn dit?

Art of Creation breidt uit met nieuwe act(s)

De platenmaatschappij van Headhunterz, Wildstylez, Noisecontrollers, Bass Modulators, Sound Rush en Project One wordt hoe dan ook voorzien van vers bloed. Houd Art of Creation in de gaten om te kijken wie het gaat (of toch gaan..?) worden.

Reageren