Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Bijna 3,5 jaar na de oprichting komt Art of Creation met een nieuw platform: Eternity. Met het oog op het ontwikkelen van toekomstig hardstyle talent heeft het label al meteen de eerste drie artiesten getekend, die binnenkort de eerste releases uit zullen brengen: “Legends formed in the past, the present and the future, will last into Eternity.”

LEES OOK: Noisecontrollers & Sephyx over hun langverwachte collab: “Youngblood – (Luvenī)”

In de muziekwereld barst het van het talent. Het nieuwe Art of Creation: Eternity wil deze groep naar de top gaan begeleiden; een weg die voor onder anderen labelbazen Headhunterz en Wildstylez bekend terrein is. De focus ligt hierbij op originaliteit en natuurlijk kwaliteit, waarmee (ook buiten AoC) artiesten zelfs een plekje kunnen bemachtigen op het mainlabel. Dit platform is voor vindingrijke producers en aanstormend talent om dichter naar de Art of Creation familie te groeien.

De eerste namen die dit pad gaan bewandelen zijn met de lancering bekendgemaakt. Voor de meesten nog vrij onbekend, maar A-RIZE, Last of Us en JGSW bijten het spits af op het nieuwe label. Hun tracks werden al door de grote AoC-bazen tijdens de Defqon.1 at Home-stream voor het eerst gedraaid en meer dan positief ontvangen door het publiek. “They are ready to share their craft with you, the Hardstyle community.”

Art of Creation: Eternity. “If we are to shape the future, we must make a difference now. One that will last into Eternity”

Wanneer de eerste tracks van het nieuwe drietal op Art of Creation: Eternity uit zullen komen, is nog niet bekend. Houd de socials van het label in de gaten voor meer info en check de Instagram-accounts van A-RIZE, Last of Us en JGSW.

Omslagfoto via Facebook-pagina Headhunterz

Reageren