Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Nog nooit eerder vertoond binnen de hardere stijlen: met PYTHIAN komt er namelijk een nieuwe mogelijkheid om samen met je vrienden te kunnen genieten op de virtuele dansvloer. Helemaal digitaal, in een compleet nieuwe wereld met de grootste namen in hardstyle- en hardcore. Met PYTHIAN wil Art of Dance fans van over de hele wereld met elkaar verbinden en het gevoel van hun evenementen toegankelijker maken voor een breder publiek.

LEES OOK: 3.000 mensen mogen naar Biddinghuizen voor ‘coronatestfestivals’

Art of Dance breidt hiermee flink uit op het gebied van festival ervaringen. “PYTHIAN is een nieuwe manier om hardstyle en hardcore te ervaren en de pure toewijding die daarbij hoort”, laat de organisatie weten. “De meest toonaangevende hard dance-merken ter wereld nodigen je uit om jezelf onder te dompelen in hun werelden.” Het concept is simpel, maar het resultaat is meer dan bijzonder. Download de PYTHIAN-app, zet je VR-bril op en kijk om je heen om meegenomen te worden in de bijzondere wereld van evenementen.

“PYTHIAN is a new way to experience hardstyle and hardcore and the pure dedication that comes with it”

Masters of Hardcore trapt op 27 maart af in PYTHIAN, waarbij de indrukwekkende mainstage van 2016 (het beroemde vikingschip dat over het publiek heen vloog) zal terugkeren. Tijdens deze one-hour experience reis je op het immense schip, om vervolgens te genieten van de sets van niemand minder dan Angerfist, Miss K8, Mad Dog en DRS.

Daarnaast is er in PYTHIAN de mogelijkheid om evenementen her te beleven. Met de Event Throwbacks sta je zo in het midden van de openingshow op Warface & D-Sturb’s Live For This of Crypsis’ anthemshow op Supremacy. Angerfist’s gigantische eindshow op Dominator en N-Vitral’s Masters of Hardcore anthem zijn hier ook beschikbaar. Art of Dance laat weten dat er zelfs nog meer throwbacks in de maak zijn!

Angerfist over PYTHIAN: “Nog nooit zoiets meegemaakt”

Al jaren staat Angerfist aan de top van de scene, maar zoiets als PYTHIAN is hij nog niet eerder tegengekomen. “Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat ik nog nooit zoiets heb meegemaakt”, laat de nummer 36 uit de DJ Mag Top 100 weten. “Het is bizar hoe je echt wordt meegenomen in het thema van het evenement, maar tegelijkertijd, met de show en de mensen om je heen, het gevoel hebt dat je op een evenement bent.”

Een stap dichterbij de toekomst: PYTHIAN neemt je mee naar de grootste evenementen in bijzondere VR-wereld

Download de PYTHIAN app & Masters of Hardcore VR live experience vanaf 15 maart om 12:00 uur via Steam – hier kun je de app nu al toevoegen aan je wishlist. Volg PYTHIAN op social media voor meer informatie en sneakpreviews.

“Have you ever visited or dreamed of visiting a massive hard dance music festival like Masters of Hardcore, Dominator or any other supreme music event? Gatherings where theme based worlds meet superior show elements like stunning lasers, power pyro and frenzy visuals and transfer you to another world? What if you could actually step into that world?”

Omslagfoto via website Art of Dance

Reageren