Juno Coolen
Door Juno Coolen

Het is geen verrassing meer dat Hardwell zich zo nu en dan waant in de wereld van Hardstyle. Eerder dook er al een instagram foto op van Atmozfears en Hardwell samen in de studio. Hierna bleef het even stil over de samenwerking. Tot nu..

Tijdens de laatste editie van de I Am Hardwell tour in Hockenheim, Duitsland heeft Hardwell de nieuwe collab met Atmozfears gedraaid. Tijdens de nieuwe collab voegde Atmozfears zich bij Hardwell achter de tafels om samen de track te presenteren. In onderstaande video is een deel van de l Am Hardwell livestream te zien waar de track te beluisteren is.

Tevens is Hardwell kort geleden geïnterviewd door Hard News nadat Hardwell samen met Sephyx een remix maakte van de track ‘The Chainsmokers – Don’t Let Me Down’. Ook gaf Hardwell zijn mening over de hardstyle scene en de fans. Het gehele interview is hier te vinden.

Reacties

  • Rens 30 augustus 2016 - 14:29

    Wanneer gaat Atmozfears met iets vernieuwends komen. Hij melkt zijn eigen style compleet uit en het begint echt saai en niet vernieuwend te worden.

    Quote

Reageren