Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Dat de hardstyle scene ook leeft aan de andere kant van de wereld, is terug te zien in het groeiende aantal evenementen dat plaatsvindt in Australië. Midnight Mafia behoort, sinds de oprichting een aantal jaar terug, tot een van de grootste evenementen van dit land. Zaterdag is Midnight Mafia al, dus het werd tijd dat er ook een anthem uitkwam.

LEES OOK: ‘Midnight Mafia haalt grootse line-up naar Australië’

En met nog een paar dagen te gaan tot het evenement, werd deze track zojuist gereleased. Tim van der Stadt, oftewel Atmozfears, is verantwoordelijk voor dit anthem van de vierde editie van Midnight Mafia. De Scantraxx DJ draaide nog niet eerder op het evenement in Australië, maar daar komt nu verandering in. Eerder waren Zatox en Da Tweekaz verantwoordelijk voor anthems van het evenement en nu kan Tim zijn naam aan dit rijtje toevoegen. De video van ‘City Of Dragons’ is nu hieronder te bekijken.

‘City Of Dragons’ is titel van anthem Midnight Mafia

Het evenement vindt dit weekend plaats in Sydney, Australië. Naast Atmozfears zullen onder andere DJ’s als E-Force, Gunz For Hire en Noisecontrollers stralen op het podium van Midnight Mafia en ook Project One vliegt naar de andere kant van de wereld voor dit evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Harder Styles United

Reageren