Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Nadat Atmozfears de plaat eerder al draaide, is sinds vandaag eindelijk de kogel door de kerk. De euforische hardstyle DJ is namelijk degene die het Q-BASE 2018 anthem heeft mogen verzorgen en deze is vanaf vandaag te downloaden/streamen.

LEES OOK: Q-dance trekt de stekker uit nachtfestival Q-BASE

Dit betekent dat Atmozfears meteen de allerlaatste DJ is die een Q-BASE anthem achter zijn naam mag schrijven. Eerder kondigde organisatie Q-dance al aan dat op 8 september de allerlaatste editie van het festival zal plaatsvinden. Hiervoor komt een ander evenement in de plaats, maar wat precies is nog niet bekend. Opvallend is overigens dat Atmozfears een kijkje in de keuken geeft bij de release van het ‘The Final Mission’-anthem. “I tried to give it the real Q-BASE underground sounds, with an Atmozfears twist”, laat de hardstyle DJ weten op zijn social media. “This is such a big honor for me and I hope you will enjoy this track as much as I enjoyed creating it.” Bekijk de hele making of hieronder.

Atmozfears – The Final Mission (Q-BASE 2018 Anthem)

‘The Final Mission’ is vanaf vandaag verkrijgbaar via Q-dance Records. Voor meer info over de laatste Q-BASE, ga je naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-BASE

Reageren