Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na jarenlange stilte komen Audiofreq en Code Black dit jaar nog met een gloednieuw Bioweapon album. Goed nieuws dus voor de Classics-liefhebbers, want deze productie van de Australiërs wordt een muzikaal cadeautje voor de fans.

LEES OOK: Loudness maakt keiharde comeback: “Extreme RAW battles!”

Bioweapon bestaat dit jaar 15 jaar en veel Hardstyle-fans kunnen vandaag de dag nog steeds wegdromen van platen als ‘Bass Power’. Een iconische plaat voor iedereen die houdt van die ‘goede oude hardstyle periode’. Het zorgde ervoor dat het duo overal ter wereld achter de draaitafels stond, zoals op Defqon.1 en het laatste optreden in 2019 tijdens Knockout Outdoor.

Door de jaren heen waren Audiofreq en Code Black voornamelijk bezig met hun eigen carrières, maar Bioweapon bleef altijd in het achterhoofd. Sterker nog, de mannen zijn de afgelopen jaren achter de schermen flink bezig geweest met deze gezamenlijke productie: een nieuw Bioweapon album met de vertrouwde oude sound. “De mensen willen namelijk genieten van de nostalgie”, voegt Audiofreq toe.

Nieuw Bioweapon album met de oude sounds van vroeger

komt binnenkort uit: “It’s album time”

Volgens de eerste berichten komt het nieuwe Bioweapon in het voorjaar van 2023 al uit. Volgende maand staat het duo voor het eerst sinds 4 jaar weer achter de draaitafels van het classics feest Reminder.

bioweapon 2023 album audiofreq code black hardstyle classics

Omslagfoto via Facebook-pagina Vroeger Was Alles Beter

Reageren