Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Het verhaal van Audiotricz begon in 2013 en schoot ineens omhoog toen Noisecontrollers de track ‘Infinite’ tijdens Qlimax draaide, die later van hun bleek te zijn. Inmiddels staan de heren op de grootste events en reizen ze de hele wereld af.

Afgelopen jaar was gigantisch voor ze. Naast het feit dat ze de anthems voor zowel WiSH Outdoor als Freaqshow hebben mogen produceren stonden de heren ook op events als I Am Hardstyle, Ground Zero, The Qontinent, Dreamfields, Rebirth en Hard Bass. Een behoorlijke prestatie voor een duo dat nog zo relatief kort in de scene zit.

Het verhaal van Adrenalize is minstens net zo indrukwekkend, want op 16-jarige leeftijd stond hij al op het podium tijdens Headhunterz presents Hard with Style in de ZiggoDome. Sindsdien heeft z’n carrière alleen maar in de lift gezeten, want hij heeft mogen draaien op events als Decibel outdoor, EDC, Defqon.1 en Intents.

Via Snapchat lieten ze weten dat ze samen de studio waren ingedoken om een track te maken. Zowel Audiotricz als Adrenalize staan bekend om hun euforische tracks met epische zomerse invloeden. Benieuwd wat je zoal kunt verwachten van deze collab? Luister dan naar ‘Far From Home’ van Adrenalize en ‘Alchemy of Hardstyle van Audiotricz.

Reageren