Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Begin volgend jaar, op zaterdag 1 februari 2025, host Aversion zijn eerste eigen evenement ‘Dare to Dream’ in de AFAS Live in Amsterdam. Dat heeft de hardstyle DJ zojuist bekend gemaakt op zijn social media. “This night will be filled with nothing but the best our scene has to offer, and so much more!”

LEES OOK: Aversion verkeert in bloedvorm in op indrukwekkende Elektrum-mainstage

Aversion’s carrière zit duidelijk in de lift: de hardstyle DJ vliegt de hele wereld over en bereikt de ene mijlpaal na de andere. Afgelopen jaar was hij verantwoordelijk voor het Shockerz anthem en ontving hij tijdens de Hardstyle Awards voor de hit ‘Activation’ de award voor ‘Best Track’. Komende zomer is hij ook nog eens één van de hosts van de indoor mainstage van Intents Festival.

Volgend jaar voegt Aversion daar opnieuw een grote milestone aan toe. Op zaterdag 1 februari host de zelfbenoemde “sexiest Hardstyle DJ alive” zijn eigen evenement in de AFAS Live in Amsterdam. “When I discovered Hardstyle, it touched my soul,” vertelt hij in zijn post op Instagram. “It became a part of who I am.” De boodschap die de hardstyle DJ met het evenement wil uitdragen is duidelijk: durf te dromen. Zijn grootste eigen solo show tot nu toe gaat dan ook ‘Dare to Dream’ heten.


Dare to Dream vindt plaats op zaterdag 1 februari 2025. Tijdens het unieke evenement neemt Aversion je mee op een persoonlijke reis – alle tracks die de hardstyle DJ tot nu toe geproduceerd heeft, zullen voorbij komen. Tel daar een dikke show en optredens van bevriende DJ’s aan toe en je hebt het recept voor een evenement wat het dak van de AFAS Live zal blazen. 

“It’s happening, the first ever Aversion event in the legendary AFAS Live!”

De kaartverkoop van Dare to Dream start op vrijdag 1 maart om 11:00. Als je je nu inschrijft voor de pre-registratie via de officiële website, scoor je op donderdag 29 februari jouw tickets al met korting.

Reageren