Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Hoewel het DJ duo B-Frontliner – bestaande uit B-Front en Frontliner – tijdens de afgelopen editie van Decibel outdoor nog samen op het podium heeft gestaan, is het verder vrij stil geweest rondom de live-act. Toch hebben de beide heren nu via hun socials laten weten dat ze ‘wederom’ samen de studio in zijn gedoken voor een aankomend B-Frontliner album.

LEES OOK: B-Frontliner brengt teaser van hun nieuwe album

Voor hun optreden tijdens REBiRTH 2018 werd er namelijk ook al gehint naar een album van het duo. Vlak voor het evenement brachten ze destijds zelfs al een album teaser uit, maar verder dan dat kwam het echter niet. Toch lijkt het erop dat het DJ duo hun plannen voor een gezamenlijke productie niet vergeten zijn, aangezien op hun socials te zien was dat ze opnieuw samen de studio in zijn gedoken: “Album things.” Zal er dan toch nog een B-Frontliner album komen..?

De allereerste kennismaking van het publiek met B-Frontliner dateert alweer uit 2012, tijdens Fantasy Island in Enschede. Hun grootste optreden deden ze enkele jaren later in het GelreDome, tijdens Hard Bass 2015, waar ze met tracks als ‘World Outside’ en ‘Magic’ de live-act van Team Green vormden. Nadat het daarna redelijk stil was rondom de act, doken ze dit jaar weer op tijdens de laatste editie van Decibel outdoor.

Komt er dan toch nog een B-Frontliner album?

Nadat het erop begon te lijken dat de plannen voor een B-Frontliner album enigszins verwaterd waren, zijn de heren nu dus toch weer samen de studio in gedoken om aan hun nieuwe productie te werken. Houd voor meer informatie de socials van B-Front en Frontliner in de gaten.

Omslagfoto van officiële website b2s 

Reageren