Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Fans van B-Frontliner kunnen dit jaar eindelijk het langverwachte album gaan verwachten. Na enkele jaren van vertragingen bevestigden B-Front en Frontliner in hun live Q&A op Instagram dat het album er toch écht aan gaat komen.

LEES OOK: B-Front en Frontliner opnieuw samen in de studio voor B-Frontliner album

Het B-Frontliner album zit er al ‘een tijdje’ aan te komen: in 2018 werd er al gehint naar het gezamenlijke album en kwam er zelfs al een officiële album teaser. Sindsdien wordt er ieder jaar naar de release uitgekeken, al helemaal nadat tracks als ‘World Outside’ goed in de smaak zijn gevallen. “Het grappige aan sommige tracks is dat we deze zijn gestart, nadat min of meer alles al af was”, legt B-Front uit in de livestream waar ze ook veel nieuwe dingen in hebben laten horen.

“Dit zorgde dan ook voor een kleine vertraging, haha”, vult Frontliner hierop aan. Hij legt uit dat er nog best wel wat werk te doen was om alle tracks B-Frontliner album écht af te krijgen. “Sommige tracks zijn al zo lang in de maak, dan we ze nu hebben geüpdate naar de standaard van nu.” De Hardstyle DJ’s liepen gisteravond gezamenlijk het album door en bevestigden het live op Instagram: het B-Frontliner album komt er dit jaar aan.

2022 wordt het jaar van het langverwachte B-Frontliner album

Wanneer het album van B-Front en Frontliner er precies aan gaat komen, is nog niet bekend. Maar het album krijgt in ieder geval een ‘ruimte-achtig’ thema en er komen géén remixes op: alleen maar original tracks. Gaat het dit jaar dan toch echt gebeuren..?

Omslagfoto via Facebook-pagina Decibel Outdoor

 

Reageren