Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Niemand minder dan B-Front krijgt aankomende maand een eigen hosting op WiSH Outdoor. Op de vrijdag van het festival komt Koning Bob met de premiere van zijn nieuwe live-act Cosmos én bovendien krijgt B-Front’s Coffee Club voor de eerste keer een festivalcamping-editie, waar de bezoekers nog veel meer te wachten staat.

LEES OOK: WiSH Outdoor presenteert grootste Hardstyle line-up ooit: “A Weekend Adventure Awaits”

Met nog minder dan een maand te gaan blijkt nu dat B-Front een grote rol zal spelen op het vernieuwde WiSH Outdoor deze zomer. Tijdens de zaterdag van het festival draait de meest geliefde roodharige hardstyle DJ al op de mainstage ‘met een speciaal moment’, maar er komt nog veel meer aan bod tijdens het uitgebreide weekend…

Op vrijdag start voor B-Front het weekend adventure met een eigen hosting in The Machine. Het is niet alleen de allereerste keer om de nieuwe Cosmos-act te zien, maar ook een speciale en unieke ‘The Journey’ set, waarbij hij ons meeneemt langs alle hoogtepunten in zijn carrière – met 2 grote verrassingen! “Hier moet je bij zijn, want het belooft een unieke avond te worden”, aldus B-Front.

B-Front hosting line-up The Machine (vrijdag 1 juli)

Adrenalize
B-Front presents Cosmos
B-Front the Journey
E-Force
Frequencerz
Galactixx vs Voidax
Rejecta
Hosted by DV8

B-Front’s Coffee Club is back! WiSH Outdoor heeft zojuist bekendgemaakt dat het concept op zondagochtend debuteert met een eerste festivalcamping-editie. De vaste crew en de gastartiesten zullen exclusief voor de campingbezoekers de nodige koffiebonen en hardstyle voorschotelen zoals je gewend bent: met een dikke silent disco.

Nóg een keer B-Front op de Dedicated-mainstage tijdens WiSH Outdoor

B-Front laat zich in het weekend van 1, 2 en 3 juli van zijn meest veelzijdige kant zien: op de zondag draait hij nog één keer met Mental Theo en Zany op de Dedicated ‘voor mega gekkigheid’. En alsof het nog niet genoeg is: er komt nog iets aan…

WiSH Outdoor vindt plaats vanaf vrijdag 1 juli t/m zondag 3 juli in Beek en Donk met meer dan 175 artiesten en 10 verschillende stages. De laatste kaarten zijn nu verkrijgbaar, dus wees snel en ga naar de officiële website van het festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina B-Front / WiSH Outdoor

 

Reageren