Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zie jij een lekker zonnetje, een sfeervol zomers terras en een heerlijk bakje koffie wel zitten? Binnenkort komt niemand minder dan B-Front met zijn eigen Silent Disco Coffee Club, samen met Rejecta en MC DV8. Een unieke show tijdens deze festivalloze zomermaanden.

LEES OOK: Cameraman maakt tranentrekkende tribute voor het verloren festivalseizoen: “Lost in Paradise”

Dat B-Front wel van een bakje koffie houdt, is voor veel fans geen verrassing. Maar deze zomer doet zijn Coffee Club er nog een (caffeine)schepje erbovenop. Het Dorpsterras in Udenhout is namelijk omgetoverd tot een zonnige feestlocatie, en in samenwerking met B-Front en Rejecta kun jij hier een een lekker bakje koffie of een biertje drinken. Hoe vet is dat?

Er zijn maximaal 250 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij zodat ook jij kunt stuiteren op energieke setjes van deze DJ’s en de koffiebonen. Uiteraard zullen de speciale B-Front Coffee Club-mokken niet ontbreken en is er ruimte om eens lekker de voetjes in het zand te steken. “Mocht de eerste show uitverkopen, dan zal er nog een tweede show komen!”

Feesten op ’t Plein tijdens B-Front’s Silent Disco Coffee Club

B-Front’s Silent Disco Coffee Club vindt plaats op zaterdag 25 juli om 11:00 tot 14:00. Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts €17,50 via de website van de organisatie.

B-Front’s Silent Disco Coffee Club

Beeldmateriaal via Facebook-pagina B-Front / Dorpsterras Udenhout

Reageren