Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Enkele tijd geleden werd al bekend dat B-Front en Frontliner wederom samen in de studio zaten om te werken aan nieuwe muziek. Op 27 mei zullen zij als B-Frontliner op de hardstyle mainstage te vinden zijn van Emporium, iets waar vele mensen naar uit kijken. Gisteren verscheen een livestream op de Facebookpagina’s van beide heren die ruim een uur duurde. Hierin werd veel duidelijk gemaakt over de plannen van de exclusieve live-act.

Na succesvolle tracks als ‘Magic’, ‘World Outside’ en ‘1.000.000 Stars’ kunnen de fans niet wachten op nieuw B-Frontliner materiaal. Al snel werd duidelijk dat B-Frontliner bezig is met een arsenaal aan nieuwe tracks. In het begin van de livestream kwamen al twee TBA’s aan het licht die zo goed als afgerond zijn. Vervolgens laten ze zien hoe ze samen te werk gaan in de studio en laten ze gedeeltes van nieuwe tracks horen. Aan het einde van de stream was er nog tijd voor wat vragen vanuit het publiek, maar zoals gewoonlijk werd de vraag naar de release van ‘World Outside‘ niet beantwoord tot teleurstelling van velen.

Over anderhalve week zullen beide mannen dus als B-Frontliner te vinden zijn op Emporium – Fairytailes. In de livestream laten ze weten zowel nieuwe als oude tracks te spelen tijdens hun optreden, dus dat belooft een bijzondere set te worden.

Reageren