Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist is aangekondigd dat B-Front’s Coffee Club binnenkort alweer een vervolg krijgt. Gelukkig maar, want nog voordat de koffie koud was, waren de afgelopen 2 shows in slechts 2 minuten (!) uitverkocht. Nu staan er weer nieuwe optredens gepland aan het Dorpsterras met de nodige kopjes koffie!

LEES OOK: B-Front’s Coffee Club keert terug: “We pakken nog groter uit!”

Grote kans dat jij (of iemand die je kent) achter het net hebben gevist bij laatste verkoop voor B-Front’s Coffee Club. De belangstelling voor het energieke koffieconcept in Udenhout was zo groot, dat alle plekken op het zomerse terras binnen een minuut gevuld waren – tot twee keer toe zelfs.

Maar niet getreurd, want jij kunt er op zondag 4 juli alsnog bij zijn! Voor het volgende koffiekransje heeft B-Front namelijk weer een aardig rijtje namen uitgenodigd: met collega’s Ran-D, Digital Punk, Voidax, Jones en DV8 zal de koffiekoning voor de muziek door de koptelefoons zorgen.

B-Front’s Coffee Club line-up (zondag 4 juli 2021)

B-Front
Ran-D
Digital Punk
Voidax
Jones
Hosted by MC DV8

Nieuwe show B-Front’s Coffee Club aangekondigd wegens grote belangstelling

De volgende editie van B-Front’s Coffee Club vindt plaats op zondag 4 juli 2021 bij ‘t Dorpsterras in Udenhout. Zet je schrap, want de tickets zijn vanaf vrijdag 28 mei om 18:00 verkrijgbaar via de officiële website van het evenement.


Omslagfoto via Facebook-pagina Dorpsterras / MNO Photo

Reageren