Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het ligt niet alleen aan de espressobonen, want fans zitten overduidelijk op het puntje van hun stoel voor B-Front’s Coffee Club. De eerdere shows aan het zomerse Dorpsterras in Udenhout verkochten in slechts een paar minuten volledig uit en dus doet de organisatie er nu een schepje bovenop met een nieuwe show en line-up!

LEES OOK: Festivals vanaf 30 juni weer toegestaan in Nederland

B-Front’s Coffee Club is populairder dan ooit en het terras van de hardstyle DJ raakt snel gevuld. Op 11 juli keert het concept terug voor de derde show deze zomer, met deze keer nieuwe namen op de line-up. Hiervoor heeft B-Front onder andere Noisecontrollers uitgenodigd, zijn vroegere collega bij het legendarische Fusion-label. “Trots dat we dit hardstyle-icoon en sterkhouder van Art of Creation mogen verwelkomen”, kondigt de organisatie aan.

Wanneer we het rijtje van de line-up verder af gaan, komen we aan bij Bob’s nieuwe label Roughstate: Adaro keert na het succes van de vorige keer namelijk terug. Wellicht herinner je nog het massale meezingen met hun gezamenlijke hit ‘Touch A Star’. Bovendien wordt er iedere show een aanstormend talent verwelkomd, met deze keer Invector achter de draaitafels. Een bomvol programma, terwijl jij samen met je vrienden lekker op het terras zit te genieten.

B-Front’s Coffee Club line-up (zondag 11 juli 2021)

B-Front
Noisecontrollers
Adaro
Invector

Jones
Hosted by MC DV8

Het gaat hard met B-Front’s Coffee Club: 3e show in aantocht

Het is koffiedik kijken, maar het zal ook deze keer waarschijnlijk niet lang duren voordat B-Front’s Coffee Club op zondag 11 juli 2021 uitverkoopt. Zet daarom zondag 6 juni 17:00 met koeienletters in je agenda, want dan begint de kaartverkoop op de officiële website van het evenement. Zin in een bakkie?

Omslagfoto via Facebook-pagina Dorpsterras Udenhout / MNO Photo

Reageren