Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na twee uitverkochte shows gaat B-Front’s Silent Disco Coffee Club alweer uitbreiden. De organisatie en de grondlegger van de club hebben zojuist bekendgemaakt dat er een nieuwe editie komt op de zaterdag en zondag. Dus toch nog een hardstyle weekender in deze tijden, maar dan met een hoop cafeïne.

LEES OOK: B-Front introduceert Silent Disco Coffee Club op zomers terras

“Normaal gezien zou je niet gelijk een terras en een sterk bakkie koffie linken aan hardstyle, maar het is echt ontpopt in iets unieks“, zegt B-Front over zijn Silent Disco Coffee Club. Tijdens de eerste edities draaide B-Front samen met Rejecta, Phuture Noize, Jones en DV8, en dit zorgde voor een hele hoop enthousiaste reacties van bezoekers.

Het wordt nu dus twee dagen feest op het Dorpsterras in Udenhout, om de zomer af te sluiten met een flinke finale. “De afgelopen 2 edities heb ik ervaren als geweldig en heel bijzonder. De energie en passie vanuit alle aanwezigen waren duidelijk voelbaar, heerlijk om deze met zijn allen te ervaren in deze tijden. De ingrediënten voelen wellicht ook vertrouwd aan: in de openlucht, startend in de vroege ochtend, alleen maar liefhebbers om je heen, beginnend met een kopje koffie – eindigend met de nodige drankjes – het geeft het voor mij wel echt het festival gevoel.”

B-Front’s Silent Disco Coffee Club op zaterdag én zondag

Op zondag 30 augustus om 16:00 worden de exacte datums en de volledige line-up bekendgemaakt, dus wees er vlug bij. De vorige editie van de Silent Disco Coffee Club was namelijk binnen 1 dag uitverkocht en volgens de organisatie staat er ‘een line-up waar je U tegen zegt’ voor je klaar. Ga voor meer informatie naar de officiële website van het evenement.

B-Front’s Silent Disco Coffee Club

Omslagfoto via Facebook-pagina Dorpsterras Udenhout

Reageren