Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het legendarische hardcore-evenement A Nightmare In Rotterdam keert terug naar de stad aan de Maas. B2S en oprichter Paul Elstak sloten afgelopen jaar de handen ineen om het bekende concept nieuw leven in te blazen: tot groot genoegen van de liefhebbers die nu kunnen profiteren van de exclusieve pre-sale. “Rotterdam Ahoy will be the place which will be filled with thrilling HARDCORE.”

LEES OOK: Supersized Kingsday: al 10 jaar het grootste, hardste én gezelligste Koningsdag-event van Nederland

Het oorspronkelijke A Nightmare In Rotterdam debuteerde in 1993 in de iconische Energiehal. Hardcore-liefhebbers van overal ter wereld stroomden toe naar dit unieke evenement, dat een van de allereerste grote feesten was waar hardcoremuziek werd gedraaid en gabbers samenkwamen om te feesten. Anthems als ‘When Angels Cry’ zijn hier geboren en vorig jaar werd hier een gepast vervolg aan gegeven in Ahoy.

De afgelopen editie stonden Rotterdam Ahoy en de RTM-stage volledig in het teken van A Nightmare In Rotterdam. Verschillende hardcore-legendes laten hier hun visie op het verleden en heden van hardcore horen voor duizenden bezoekers. Je kunt dus zowel de hardcore van vroeger als van nu verwachten in combinatie met een grote show. Wees er snel bij om nog te profiteren van de exclusieve pre-sale: je kunt je nu nog steeds registreren.

“A storm of Nightmares will be released on the souls below as A Nightmare in Rotterdam RETURNS!”

A Nightmare In Rotterdam vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2024 in Rotterdam Ahoy. Voor tickets en meer informatie kun je terecht op via de pre-registratie op de officiële website van het evenement“Be there, or he will get you…”

Beeldmateriaal via B2S / A Nightmare In Rotterdam

Reageren