Hard News
Door Hard News

b2s kwam vandaag met het nieuws dat hun evenement Knock Out 2016, ook wel KO2016, helaas niet door zal gaan. De organisatie heeft het beste voor met haar bezoekers en probeerde om een ietwat meer euforische richting op te gaan voor de komende editie. Helaas was de animo te laag en heeft de organisatie moeten besluiten om het evenement af te blazen.

“Helaas hebben wij de beslissing moeten nemen om het evenement KO2016 – a Knock Out event, dat op 19 maart 2016 in Rotterdam Ahoy zou plaatsvinden te annuleren. Een erg lastige beslissing, juist omdat b2s altijd het beste voor haar fans wil. Met dit vernieuwende concept wilden we graag de bezoekers een meer euforische nacht brengen, maar is er te weinig animo gebleken. Bij de te verwachte bezoekersaantallen kunnen wij niet de kwaliteit bieden die fans van b2s evenementen mogen verwachten. Iedereen die een ticket heeft aangeschaft krijgt automatisch het geld teruggestort, inclusief servicekosten. We hopen je terug te zien op een van onze andere evenementen.”

Gelukkig mogen alle mensen die al een ticket hadden bemachtigd hun geld terug verwachten. We wensen b2s veel sterkte bij het afhandelen van deze ellende. Dit weekend zal er een nieuwe editie van Loudness, een ander concept van b2s, plaatsvinden in het Klokgebouw in Eindhoven. De verwachtingen zijn goed en het zal weer een avond rammen worden!

knock out 2015

Reacties

 • Yoram 02 maart 2016 - 20:53

  Helaas, toch een kenmerk van uitsterving, ik keek erg uit naar Knock out, ondanks het al logish was er een boel wegbezuinigd zou worden dit jaar, zoals de leuke promo video’s

  De line up is ook top, zie geen reden waarom er niemand wilt, misschien dat iedereen later pas kaartjes ging kopen?

  Quote
 • Rebecca 03 maart 2016 - 18:36

  Heel erg jammer. Reden? Misschien het extreem verhogen van de prijs? Ik ben ooit voor 25€ +/- naar Knock Out geweest… Nu is deze prijs verdubbeld.

  Quote

Reageren