Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Back To The Roots gaat terug in de tijd naar de gouden periode van de RAW. Na de onthulling van Freakz At Night heeft de organisatie nu de volledige line-up onthuld, met de grootste helden uit de hardere kant van hardstyle.

LEES OOK: Freakz At Night keert na 9 jaar eindelijk terug

Veranda Events keert na geslaagde evenementen als Bombshell en Unresolved’s Bad Blood terug in Rotterdam. Tijdens Back To The Roots gaat het zogezegd “back to the golden days of raw”: hiervoor keren zelfs E-Force en Deetox terug met hun legendarische act en nu heeft de organisatie de volledige line-up aangekondigd.

De Back To The Roots line-up is namelijk aangevuld met nog meer namen die de RAW Classics-liefhebbers enorm zal aanspreken. Denk bijvoorbeeld aan B-Front, Frequencerz en Adaro in de Rotterdamse Maassilo, naast een speciale terugblik van Unresolved X Years en Minus is More-legends Crypsis en Chain Reaction. Check de volledige line-up hieronder.

Back To The Roots line-up

Freakz At Night
B-Front
Frequencerz
Adaro
Unresolved X Years
Crypsis
Chain Reaction – Minus is More Special
Sub Sonik vs Deetox
Jason Payne
Convicted – Back To The Roots Special
Monkey Kong
MC DL

“This is a one in a lifetime experience”

Op zaterdag 21 september 2024 keert Back To The Roots terug naar de beroemde Maassilo in Rotterdam. Je kunt je tickets bemachtigen via de officiële website van de organisatie“It’s now or never folks.”

Beeldmateriaal via Veranda Events

Reageren