Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

De heren van Bass Modulators postten gisteren op hun social mediakanalen een geheimzinnig filmpje waarin een korte compilatie van nieuwe tracks te horen was. Het filmpje werd vergezeld met #limitless en “See you at Defqon!” Op de vraag of ze een album aan het maken waren, kwam op Instagram het volgende antwoord van Bass Modulators: “??????”, dat zegt genoeg toch?

De producers van Spirit Of Hardstyle hebben sinds het begin van hun carrière alles behalve stilgezeten: meerdere anthems – waarvan het PROJEQT 2018 anthem het meest recente is – ontzettend veel samenwerkingen en releases op vele verschillende labels. Hoewel de heren al eerder E.P’s hebben uitgebracht, heeft Bass Modulators tot op heden nog geen album achter hun naam mogen zetten. Daar komt nu dus verandering in, als we er van uit mogen gaan dat Limitless de naam van hun debuutalbum wordt.

Bass Modulators komt met debuutalbum Limitless

Voor nu is het afwachten tot de Bass Modulators meer informatie bekendmaken over #Limitless, maar als je echt niet kan wachten, zijn de mannen op Defqon.1 tijdens The Gathering te vinden in de BLUE van 21:00 – 22:00.

Omslagfoto via Facebook-pagina Bass Modulators

Reageren