Door

Trailer Over 7 weken is het zover. Dan vindt de 5e editie van Beat the Bridge alweer plaats. Dit 5 jarig bestaan wordt natuurlijk extra hard gevierd. Kun jij ook niet meer wachten? Hieronder de trailer om je alvast een voorproefje te geven op het beste hardstyle event op koningsnacht & -dag!

Bekijk de trailer hier!

Special Queens Treatment
Ook heeft BTB dit jaar een speciale actie voor alle BTB ‘Queens’. De eerste 100 dames die het terrein betreden krijgen namelijk een goodie bag aangeboden door jurkjes.com, met daarin hele leuke gadgets. In de helft van de goodie bags zit ook nog eens een item van de jurkjes.com website, dus een kans van 50% op zo’n leuk jurkje of jumpsuit!!

MAAAAR… Dit is nog niet alles! Er zal namelijk ook een beauty salon en een cocktailbar te vinden zijn op Beat the Bridge, waar een aantal hele mooie mannen wachten om jullie een speciale cocktail beleving te geven.

Meer informatie over deze Queens Treatment kun je vinden op www.beatthebridge.nl.

Tickets zijn nog verkrijgbaar op beatthebridge.nl/tickets en zorg dat je op tijd bent want deze Queens Treatment wil je absoluut niet missen.

Bussen
Weet je nog niet hoe je naar Beat the Bridge gaat? Een goede optie is natuurlijk de touringcar. Heel gemakkelijk, gezellig en nog eens met extra korting ook, als je een combi-ticket koopt. Kijk voor meer informatie over de opstapplaatsen en de vertrektijden op:

Kingsnight: http://eventtravel.nl/evenement/1249/1/beat_the_bridge_-_kingsnight/

Kingsday: http://eventtravel.nl/evenement/1250/1/beat_the_bridge_-_kingsday/

Zorg dat je dit jaar (weer) aanwezig bent op het beste hardstyle event tijdens Kingsnight en -day en vier het 5 jarig bestaan keihard mee.

Beat the Bridge 2015 – BIGGER, BOLDER, BETTER

Reageren