Door

Nu weet je het zeker! Beat the Bridge is ‘the place to be’ tijdens Kingsnight & Kingsday 2015! Bij deze maken wij de eerste namen van de line-up van BTB15 bekend! Bigger, Bolder, Better is de belofte en dit zie je meteen terug in deze release!!

Met een exclusieve live set van B-Freqz onderscheidt BTB zich ook in 2015 weer. Ook E-Force, de nummer 1 van de Facebook poll is er natuurlijk bij! Daarnaast mogen dikke namen als Noisecontrollers, Radical Redemption en Frontliner natuurlijk niet ontbreken aan deze dikke line-up. Bovendien is Hardcore dit jaar ook weer keihard vertegenwoordigd, de eerste Hardcore naam is dan ook niemand minder dan Angerfist! Check hier de volledige 1ste release van BTB15:

– B-Freqz live
– Radical Redemption
– Angerfist
– E-Force
– Adaro
– Jason Payne
– Frontliner
– Noisecontrollers
– Outbreak
– D-Block & S-Te-Fan
– Hard Driver
– Pavo
– LNY TNZ
– MC Da Syndrome

–> EXTRA 3e AREA
Beat the Bridge breidt dit jaar uit met een 3e area! Naast Hardstyle en RAW zal er nu ook ruimte komen voor early hardstyle, freestyle en meer hardcore. Er zullen naast een aantal oude bekende van de afgelopen vier edities ook wat verrassende namen verschijnen op BTB15! Meer informatie over deze stage volgt snel!

PS: Stay tuned.. Binnenkort volgen er nog twee dikke line-up releases! Want Beat the Bridge is dit jaar Bigger, Bolder and Better, vóór jullie en dóór jullie!

–> TICKETS
Je kunt nu nog een ticket kopen met 5 euro korting!!www.beatthebridge.nl/tickets

–> ZET BTB15 IN JE AGENDA
KINGSDAY https://www.facebook.com/events/980280738652118/
KINGSNIGHT https://www.facebook.com/events/1497427233872303/

Reageren