Hard News
Door Hard News

Nog maar even en dan is het alweer tijd voor Beat the Bridge 2016, het beste hardstyle event tijdens Kingsnight en -day. Beat the Bridge is dit jaar Bigger, Bolder, Better. Met 5 area’s, 5 stijlen en meer dan 50 artiesten wordt dit jaar gegarandeerd een succes. De line-up bestaat uit top artiesten, vette battles, snoeiharde live acts en de beste talenten uit de scene.

Voor wie het allemaal nog een tikkeltje harder mag, is er dit jaar een hardcore stage toegevoegd. Hier zullen de grootste namen en beste talenten uit de hardcore, frenchcore en terror scene laten zien wat hard is. De hardcore stage is gelegen aan de waterkant en draagt daarom de naam Waterfront. Help jij mee te kade af te breken?

radical redemption beat the bridgeOm er voor te zorgen dat deze editie onvergetelijk wordt is er gezorgd voor veel specials. Dikke battles, live-performances en een aantal special sets staan voor jullie klaar. Maak je klaar voor onder andere Partyraiser vs Destructive Tendencies, B-Front vs Adaro, Radical Redemption LIVE, een speciale Kingsday mashup van Mashup Jack en Thera en Psyko Punkz met een classic set.

Ook de Desperados Crazy Cruise zal dit jaar weer uitvaren als het gekkenhuis op water. De boot zal op Kingsnight gehost worden door the one and only Darkraver en op Kingsday zullen Pavo en Freestyle Maniacs de boot laten schudden. Mis de boot niet!

beat the bridge 2016Dit jaar is niemand minder dan Thera verantwoordelijk voor het anthem. Hij zal ervoor zorgen dat deze track de komende maanden niet meer uit je hoofd zal verdwijnen, want wat is een goed feest zonder een knallend anthem? Ook zal tijdens Beat the Bridge de release zijn van zijn album “The New Era”. Zijn nieuwe album zal beide dagen te koop zijn bij de merchandise stand en daarnaast zal er ook een signeersessie plaatsvinden.

Klaar om dit jaar weer de brug te verslaan in de nieuwe ‘Slag om Arnhem’? Tickets zijn voor maar €25 verkrijgbaar via www.beatthebridge.nl/tickets.

Foto’s door: Joris Raaijman en Tom Reubzaet.

Reageren