Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Wat is een festival nou zonder eindshow? Terwijl het vuurwerk door de lucht heen schiet en jij je laatste beetje energie uit je lichaam stampt, wordt er tijdens de endshow alles uit de kast getrokken om de dag met een knaller af te sluiten. En dit doen ze natuurlijk ook gewoon Down Under. Gisteravond zijn de beelden van de Defqon.1 Australië Endshow de wereld ingeslingerd en het mag wel weer duidelijk zijn dat ook dit weer een show van formaat is. Check de beelden hieronder.

Defqon.1 Australia trok in het weekend van 23 september 2017 weer zo’n 25.000 liefhebbers naar het festival. Deze Australische versie staat er al jaren om bekend dat het de hardere stijlen vertegenwoordigd als geen ander aan de andere kant van de wereld. Niet voor niets werd het eerder al uitgeroepen tot het beste festival van Australië. Mede door de eindshow, waar bijna twintig minuten lang de lasers om je oren vliegen en de donkere lucht verandert in een tsunami van regenbogen, heeft Defqon ook naam gemaakt in Oceanië.

In 2008 trok Defqon.1 er voor het eerst op uit om in Australië een nieuwe versie van het evenement op te zetten. Niet alleen de Australiërs, maar ook Aziatische buurlanden en zelfs Nederlanders gaan er elk jaar weer op uit om het broertje van Biddinghuizen te bezoeken. Nu zijn we inmiddels negen edities verder en kunnen we ons op gaan maken voor een jubileum. Volgend jaar vieren we alweer de tiende editie van het festival, dat op zaterdag 15 september 2018 gehouden zal worden.

Bekijk hier de Defqon.1 Australië Endshow

Nu het festival achter de rug is, hebben we gelukkig nog de beelden die ons een impressie kunnen geven over hoe het daar aan de andere kant van de aardbol aan toe gaat. Meer beelden van het hardere stijlen festival kun je binnenkort vinden op de kanalen van Q-dance.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Tracks:

01. Frequencerz – The Unknown
02. Technoboy, Tuneboy & DJ Isaac – Power Hour
03. D-Block & S-te-Fan – Angels & Demons
04. D-Block & S-te-Fan – Eye of the Storm (Defqon.1 Australia Anthem 2017)
05. Ran-D – Zombie
06. Wildstylez – Timeless (2017 Edit)

Reageren