Rik Houwers
Door Rik Houwers

Met de koude donkere dagen lijkt het alweer een eeuw geleden…. maar laten we nog eens even terugblikken naar die heerlijke festivalzomer. Het derde weekend van augustus stond traditioneel in het teken van Decibel outdoor. Het was een perfect weekend waarbij de weergoden ons dit jaar goed gezind waren. Of je er nu een dag of een heel weekend was, het kan niet anders dan dat je volop hebt genoten! De weken na het event hebben we een hoop vette video beelden met je gedeeld via onze social media kanalen. Al die recaps hebben we nu allemaal voor je achter elkaar gezet. Zo ontstaat er een dikke en complete video compilatie van het gehele evenement. Ideaal om nog even thuis op te zetten en na te genieten! Want wat een mijlpaal; 15 jaar Decibel!

Maar het is ook tijd om vast vooruit te blikken, wij zijn namelijk klaar voor de volgende 15 jaar! Sinds de laatste weekend bezoeker op 22 augustus het terrein afliep, zijn wij alweer druk bezig met het plannen van de 2017 editie. En wat hebben we er weer zin in om onszelf en jullie te overtreffen!

Tijd om vast wat belangrijke data met jullie te delen, die je als die-hard Decibel ganger zeker even in je agenda moet noteren.

Decibel outdoor festival 2017 vindt volgend jaar plaats op zaterdag 19 augustus van 11.00 tot 23.00 uur. Is 1 dag niet genoeg voor je? Kom dan gezellig een heel weekend met je vrienden feesten tijdens het Decibel weekend van vrijdag 18 augustus 13.00 uur tot maandag 21 augustus 12.00 uur. Dus begin vast met je grootste en gezelligste vriendengroep ooit bij elkaar te krijgen voor een dag of weekend vol feest en noteer ook de start vvk data goed in je agenda:

Zaterdag 22 april 12.00 uur: verkoop van de vaste accommodaties en groepsvelden voor het Decibel weekend via: http://travel.b2s.nl

Zaterdag 13 mei 12.00 uur: verkoop van de  saturday tickets en weekend tickets incl. kamperen via: http://tickets.b2s.nl

Meer informatie over Decibel outdoor 2017 volgt uiteraard ruim voor de voorverkoop begint! 

Reageren