Hard News
Door Hard News

’s Werelds grootste harder styles festival komt er weer aan… En hard ook. 60.000 Weekend Warriors maken zich klaar voor hun jaarlijkse bedevaart naar het mekka van de harde stijlen. Meer dan 250 acts verspreid over 3 dagen zetten de toon voor de ultieme feestvakantie. Van 19 tot 22 juni is Defqon.1 Weekend Festival het brandende epicentrum van de harde dance. Meer area’s open op zondag, 3 dagen BLACK en de introductie van de vriendencamping; je leest het allemaal in dit bericht. Zet je schrap voor dit ongeëvenaarde rave avontuur!

MEEST UITGEBREIDE PROGRAMMERING IN DE HARDE STIJLEN
Niemand kan het ontkennen; Defqon.1 heeft de meest uitgebreide programmering van de harde scene. Wat kan je verwachten?

  • Meer dan 250 acts verspreid over 14 podia. Ruim 30 extra acts ten opzichte van 2014.
  • Er zijn 4 extra area’s op zondag.
  • Hardcore heads, eat your heart out. De BLACK is 3 dagen open!
  • Raw freaks kunnen aan de bak. De INDIGO, het extra raw bolwerk, is nu naast zaterdag ook zondag toegankelijk en groter van opzet. En laten we vooral de BLUE niet vergeten. Het is de grootste tent op het terrein, het hele weekend is het hier gaande.
  • Ben je meer into freestyle? Ook de BROWN wordt ruimer neergezet en is 2 dagen geprogrammeerd.
  • Zin in een trip down memory lane? De MAGENTA biedt twee dagen het beste op gebied van hardstyle classics en krijgt een groter onderkomen.
  • Snelheidsduivels kunnen hun hart ophalen zaterdag bij de YELLOW. De stage wordt groter met meer frenchcore & terror.
  • Het muzikale spectrum is weer compleet. Schranz en hard-techno keren terug op Defqon.1. Gewoon omdat het vet is.

Verder houden we jullie nog even in spanning. Binnen enkele weken lanceren we de volledige line-up. Stay tuned.

DEFQON.1 – DE WEEKEND BELEVING
Alle Weekend Warriors zullen het beamen: de Defqon.1 weekend beleving is dé shit. Van vrijdagmiddag 14:00 tot maandag 12:00 is het AAN. Niets kan tippen aan de sfeer op vrijdag bij ‘The Gathering’ – de officiële opening van het festival. De twee daaropvolgende festivaldagen zijn afgeladen met hoogstaande harde acts, afgewisseld met dikke showmomenten. Zo kun je zaterdagmiddag op de RED helemaal uit je dak gaan op “POWER HOUR” en zal “The Endshow” je compleet wegblazen. Vergeet vooral niet om op avontuur te gaan: er is veel te ontdekken op het festivalterrein. Het weekend wordt afgesloten met “The Closing Ceremony” op de RED, welke als magisch te boek staat. Drie dagen feest met gelijkgestemde ravers: kan het beter?

DEFQON.1 BREID UIT!
Ieder jaar neemt de populariteit van het Defqon.1 weekend toe. We stellen alles in werking om ook de kwaliteit van het evenement mee te laten groeien en breiden de faciliteiten daarom verder uit. Hieronder vind je een overzicht van de upgrades:

The Gathering vindt plaats in zowel de BLUE als de BLACK: dus meer dansruimte voor iedereen.
72 uur non-stop feest gaat je niet in de koude kleren zitten. Daarom bouwen we er een grote chill-out bij. Dit wordt de ideale plek om even op adem te komen.
De ORANGE wordt omgedoopt tot The 24Hrs Q-Café: de huiskamer van het festival. Hier kan je altijd terecht voor een potje gamen, een moment van bezinning of een borrel. Het is dag & nacht open en er kunnen op onverwachte momenten gekke taferelen ontstaan.
The Defqon.1 Playground groeit in omvang. Verwacht meer gekkigheid en activiteiten verspreid over het festivalterrein.

Kijk voor meer informatie op de officiële website: http://www.defqon1.nl/nl/

Reageren