Hard News
Door Hard News

De wereldwijde dance-scene blijft maar groeien. Hierdoor krijgen bedrijven het natuurlijk ook steeds drukker en zijn ze steeds vaker op zoek naar stagiaires die hen kunnen bijstaan en ondersteunen. Ben jij toevallig op zoek naar een stage rond januari/februari 2016? Dan hebben wij waarschijnlijk wel iets vets voor je gevonden.

Rond deze maand gaan bedrijven namelijk weer massaal op zoek naar nieuwe stagiaires, en dat zijn zeker niet de minste. We vonden 16 vacatures bij een aantal van de allergrootste spelers in de dance industrie. Kijk hier onder voor meer informatie en of er ook voor jou iets bij zit.

absolutely fresh stage
Absolutely Fresh
Stage: Meerdere Vacatures

Ben jij een creatieve geest met unieke ideeën? Een durfal met ambitie? Zit conceptmatig denken en doen in je bloed en ben je een ster in (off- en online) vormgeving? Dan daagt Absolutely Fresh je uit om bij hun stage te komen lopen!

Ze nemen echter geen genoegen met zomaar iemand. Absolutely Fresh is een ambitieus bedrijf en daarom zoeken ze een dame of heer die helemaal binnen haar visie past. Kortom: de ultieme stagiair(e).

Meer informatie: http://bit.ly/absolutelyfreshint

art of dance stage
Art of Dance
Stage: Marketing

Art of Dance is opgericht in 2001. Met meerdere succesvolle evenementen heeft de organisatie reeds haar sporen verdiend in de evenementenbranche. Art of Dance organiseert evenementen in het binnen- en buitenland, waaronder Masters of Hardcore, Dominator Festival, Supremacy en Free Festival. Tijdens je stage ben je werkzaam op locatie in Almere, waar de focus ligt op de harde evenementen van Art of Dance.

Als stagiair(e) marketing ondersteun je de marketing manager. Je werkt in een klein team waardoor je in direct contact staat met alle medewerkers. De stageperiode loopt van januari/februari 2016 tot en met juni/juli 2016.

Meer informatie: http://bit.ly/Artofdanceint

be yourself music stageBe Yourself Music
Stage: Allround

Be Yourself Music is een platenmaatschappij en management in de dance waar artiesten zoals Bakermat, Shermanology, RoulnDoors, Wildstylez, Fedde le Grand, Funkerman, Marco V en anderen wereldwijd worden vertegenwoordigt. Ze zijn gevestigd in Gorinchem.

Be Yourself zoekt een ambitieuze stagiair(e) die op zoek is naar een fulltime stage in de muziek. Ze kunnen je serieus wat leren, dus zoeken ook een student die zijn stage echt wil gebruiken om verder te komen.

Meer informatie: http://bit.ly/Beyourselfint

buma cultuur stageBuma Cultuur
Stage: Events

Buma Cultuur zet zich in voor muziek uit Nederland. Buma Cultuur ondersteunt en promoot het Nederlands muziekauteursrecht in zowel Nederland als in de belangrijkste exportmarkten voor de Nederlandse (niet per se Nederlandstalige) muziek.

Buma Cultuur is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) op minimaal HBO niveau die het projectteam komt versterken. De stage zal raakvlakken hebben met productie, conferentieprogramma, communicatie en hospitality. De stageperiode loopt van maart 2016 tot augustus 2016.

Meer informatie: http://bit.ly/Bumacultuurint

dance4life stage
dance4life
Stage: Fundraising en Events

dance4life gelooft in de positieve impact van jongeren. In hun aanpak staan muziek en dans centraal. Via haar projecten in bijna 20 landen werken ze samen met jongeren en geven hen een handvat om hun toekomst op een positieve manier te beïnvloeden. In haar kantoor in Amsterdam kom je terecht in een inspirerende en uitdagende werkomgeving.

Als stagiair(e) ben je onderdeel van het marketing- en communicatie team. Je voornaamste taak is ondersteuning bieden aan het fundraiseteam, waarbij je je eigen projecten hebt, maar ook praktische ondersteuning biedt. Samen met de eventmanager van dance4life zorg je er daarnaast voor dat de fundraise activiteiten van dance4life succesvol worden neergezet. De stageperiode loopt van februari 2016 tot en met juli 2016.

Meer informatie: http://bit.ly/Dance4lifeint

emolife stageEmolife
Stage: Marketing en Communicatie Fundraising events

Onder begeleiding van de (senior) Marcom manager geef je operationeel uitvoering aan de activiteiten zoals opgesteld in het marketing- en communicatieplan voor de verschillende events. Afhankelijk van de fase waarin het event zit, ligt de focus meer op marketing, communicatie of fondsenwerving. Met jouw werkzaamheden ondersteun je de Marcom managers van het team.

Het is een volledige stage, wat betekent dat je vijf dagen per week werkzaam zult zijn bij Emolife, gedurende de periode januari 2016 tot en met juni 2016.

Meer informatie: http://bit.ly/Emolifeint

eye4dance stageEYE4Dance
Stage: Events

EYE4Dance is vanaf begin volgend jaar tot halverwege september weer op zoek naar 2 stagiaires. Het liefst meewerkstages maar als jij denkt dat je met een afstudeerstage genoeg tijd hebt om genoeg mee te werken is het ook prima! EYE4Dance is bekend van festivals als Dream Village, Daylight, Vendetta, Members of Hardstyle en nog een aantal andere externe producties.

Je loopt full-time mee in de voorbereiding van en op de komende evenementen. Tevens houd jij je bezig met de operationele werkzaamheden binnen ons bedrijf. Kortom een leuke stage met veel verschillende mogelijkheden!

Stuur je motivatie en CV naar: stijn@eye4dance.com

id&t stageID&T
Stage: Brand Partnerships

De commerciële afdeling van ID&T is op zoek naar een energieke stagiair(e) die vanaf februari 2016 tot en met augustus 2016 de commerciële afdeling vijf dagen per week kan ondersteunen en zelfstandig projecten kan uitvoeren.

Ze zijn op zoek naar een creatieve stagiair(e) met een hands on mentaliteit, enthousiasme en een affiniteit met de dance muziek. Daarnaast wil je met een dynamisch team, je afdeling verder ontwikkelen.

Meer informatie: http://bit.ly/IDTstage

heineken music hall stageHeineken Music Hall
Stage: Events & Hospitality

De in 2001 geopende Heineken Music Hall heeft in korte tijd internationaal furore gemaakt als concertlocatie bij uitstek. Het is een locatie die speciaal ontwikkeld is voor versterkte (pop)muziek. Naast concerten vinden er in de Heineken Music Hall ook andere events plaats, zoals bedrijfsfeesten, productpresentaties en andere zakelijke producties.

De Heineken Music Hall maakt sinds januari 2008 deel uit van Live Nation, een wereldwijde beursgenoteerde liveentertainment organisatie. Een klein, slagvaardig team van specialisten is jaarlijks verantwoordelijk voor ruim 100 events en ruim 600.000 bezoekers.

Meer informatie: http://bit.ly/Hmhint

mojo stageMOJO
Stage: Marketing en Communicatie

MOJO is in Nederland actief op het gebied van concert- en festivalorganisatie en maakt onderdeel uit van de wereldwijd opererende live entertainment organisatie Live Nation.

De werkzaamheden voor deze stage vallen onder de verantwoordelijkheid van de marketing & communicatie manager van Lowlands en Down The Rabbit Hole en hebben als doel de festivals op de juiste manier in de markt te positioneren en de kaartverkoop te ondersteunen en stimuleren. Hieronder vallen ook activiteiten op het gebied van (eigen) media, media(partners), pers, publieksonderzoek en sponsoring.

Meer informatie: http://bit.ly/MOJOint

q-dance stageQ-dance
Stage: Marketing

Q-dance is op zoek naar een stagiair(e) die vanaf februari 2016 de marketingafdeling komt ondersteunen voor ongeveer 6/7 maanden.

Voor de afdeling marketing zijn ze op zoek naar een zelfstandige, assertieve stagiair(e) met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Werkzaamheden lopen uiteen, maar je focus ligt op Q-dance Radio, het beheren van de website en ondersteuning op social media.

Meer informatie: http://bit.ly/Qdanceint

red bull stage
Red Bull
Stage: Meerdere Vacatures

Je carriėre vleugels geven? Dat doe je natuurlijk bij Red Bull. And this must be your lucky day, want ze hebben niet 1, niet 4, niet 6, maar gewoon zelfs 8 vacatures voor een stage. Dus kom maar door met jouw originele sollicitatie.

Houd jij van muziek, clubs en festivals én ben jij op zoek naar een stage waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt? Als Stagiair(e) Music Events krijg je de kans om in de praktijk te leren hoe het is om te bouwen aan een groot merk; je maakt de coördinatie van Music Events (3rd party) van dichtbij mee! De stageperiode loopt van januari 2016 tot en met augustus 2016.

Meer informatie: http://bit.ly/Redbullint

royal promotions stage
Royal Promotions
Stage: Public Relations

Royal Promotions brengt als het grootste landelijke pers- en publiciteitsbureau 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar de actualiteit op het gebied van theater, musical en live entertainment.

Je ondersteunt de projectmanager bij zijn/haar dagelijkse werkzaamheden op het gebied van communicatie en PR. Je onderhoudt het contact met diverse theaters, regionale en lokale pers. Je begeleidt de aanwezige pers bij premières, perspresentaties en andere persmomenten en vormt de schakel tussen artiesten en verschillende media.

Meer informatie: http://bit.ly/RoyalPromotionsint

scantraxx recordz stageScantraxx Recordz
Stage: Music Management & Social Media

Voor 2016 zoekt Scantraxx een Music Management & Social Media stagiair(e) (32-40 uur per week). Gedurende de stageperiode zul je het marketing en music management team van Scantraxx ondersteunen. De stage begint in februari 2016 en eindigt in augustus 2016.

Ze raden je sterk aan om tijdens de stage met eigen ideeën te komen. Scantraxx bevat een team van ‘winning’ spelers, die altijd op zoek zijn naar de volgende stap in het beter managen van artiesten en muziek. Als je denkt dat je een toevoeging kunt zijn aan deze ‘winning’-formule, laat ze dan je gedachten horen en deel je innovatieve ideeën met ze. Ze zoeken naar de best of the best.

Meer informatie: http://bit.ly/ScantraxxInt

extrema outdoor solar weekend stageSOLAR & Extrema
Stage: Meerdere Vacatures

Extrema is de internationale eventpromotor van dancefestivals zoals Extrema Outdoor in Nederland en België. Tevens organiseert Extrema ook Solar Weekend Festival in Roermond. Extrema wordt sinds jaar en dag geroemd voor haar imagineering, zowel op haar events als in de branding en bij de promotionele activiteiten.

Als stagiair Marketing & Project ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning op diverse gebieden voor de merken Solar Weekend en Polar Weekend. Tevens ondersteun je waar nodig bij andere merken die vallen onder het bedrijf Extrema. De stageperiode loopt van februari 2016 tot en met augustus 2016.

Meer informatie: http://bit.ly/Extremaint

toffler stage
Toffler
Stage: PR en Social Media

Als drijvende kracht achter TOFFLER en TOFFLER FESTIVAL is de organisatie op zoek naar twee bevlogen en gepassioneerde stagiairs om mee te helpen vanaf 1 februari 2016. Volg je een HBO/WO Bachelor opleiding? Heb je affiniteit met (elektronische) muziek, weet je van aanpakken en kun je proactief meedenken? Stop met zoeken, want dan is deze vacature wellicht dé stageplek waar jij naar op zoek bent!

TOFFLER biedt een leerzame en afwisselende meeloopstage met voldoende ruimte voor eigen input en de kans om zowel in teamverband als zelfstandig te werken en jezelf te ontwikkelen binnen een klein maar gedreven team.

Meer informatie: http://bit.ly/Tofflerint

wish outdoor stage
WiSH Outdoor
Stage: Marketing en Communicatie

WiSH Events zoekt vanaf medio februari een ambitieuze en zelfstandige student die helemaal thuis is in de festivalwereld en op zoek is naar een Marketing & Communicatiestage. Je bent als stagiair(e) onder andere verantwoordelijk voor het bedenken van vernieuwende marketing concepten, het bijhouden van de website, het opstellen van contentkalenders en nog veel meer! Kortom een unieke kans om je kennis, ervaring en netwerk uit te breiden!

WiSH Outdoor offers adventurers, hedonists and festival lovers from all over the world a place to discover new stories, tell new stories, find adventure and above all, a place to create memories to treasure forever.

Meer informatie: http://bit.ly/wishoutdoorint

ziggo dome stageZiggo Dome
Stage: Event Operations

De Ziggo Dome is een bijzondere concertlocatie die sinds juni 2012 onderdak biedt aan grote (internationale) artiesten en per concert aan circa 17.000 fans. Bijzonder aan deze locatie is dat het geheel ontworpen is vanuit de visie ‘single purpose design, multi use’ en de akoestiek, comfort en beleving centraal staan. Alles draait om live muziek, gemak en kwaliteit.

Als stagiair op de afdeling Event Operations zorg je voor ondersteuning bij alle werkzaamheden die betrekking hebben op de evenementvoorbereiding- en uitvoering. Hiertoe behoren taken als het verwerken van gemaakte afspraken in het draaiboek, het informeren van de organisatie over gemaakte afspraken met onze huurders en de voortgang, het onderhouden van contact met o.a. huurders, leveranciers en ons vaste uitzendbureau. De stageperiode loopt van januari 2016 tot en met juni 2016.

Meer informatie: http://bit.ly/Ziggodomeint

Reageren